ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές ΤΩΡΑ: Να μην περάσει η προδοσία!

Εκλογές ΤΩΡΑ: Να μην περάσει η προδοσία!Από χθές έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας με θλιβερούς πρωταγωνιστές τον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα και σε ρόλους κομπάρσου, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπόλοιπη «αντιπολίτευση», πλην Χρυσής Αυγής. 

To πολιτικό σύστημα γράφει τις πλέον μαύρες σελίδες στην ιστορία της μεταπολίτευσης και με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο περιφρονεί το ίδιο το Έθνος για να επιβιώσει πολιτικά.
Ενορχηστρωτές της προδοσίας είναι ασφαλώς οι Τσίπρας και ο Καμμένος, ο οποίος του «δανείζει» 5 βουλευτές για να φτάσει ο Τσίπρας τους 151 στην ψήφο εμπιστοσύνης  - Δεν θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για 2, και δεν διαλύεται η κοινοβουλευτική του ομάδα αφού θα αριθμεί πέντε βουλευτές... Ο ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Την ίδια στιγμή, οι συνιστώσες του ανθελληνικού τόξου, αναμένουν να οριστικοποιηθεί η προδοσία της Μακεδονίας μας, την οποία αντιμετωπίζουν ως μια... εκκρεμότητα η οποία θα πρέπει να κλείσει άμεσα ώστε να μην επωμιστούν στην συνέχεια εκείνοι το πολιτικό κόστος!
Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης, δημόσια επανέλαβε, ότι εάν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, εκείνος ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ.
Είναι όλοι τους ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ και για το εθνικό έγκλημα αλλά και στην συμπαιγνία κατά του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έχει εκφράσει ξεκάθαρα την αντίθεσή του στην Συμφωνία των Πρεσπών.
Η Χρυσή Αυγή διά της τοποθετήσεως του Γ.Γ. του Κινήματος, Ν. Μιχαλολιάκου, ζητά την άμεση διενέργεια Εθνικών Εκλογών, ώστε να σταματήσουμε την προδοσία και να πέσει η κυβέρνηση. Καμία εμπιστοσύνη σε πολιτικούς απατεώνες, υποκριτές και εθνομηδενιστές κάθε απόχρωσης!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Έθνος ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση Τσίπρα και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να ανατραπεί η θλιβερή συμμαχία των εθνομηδενιστών. Θα αγωνιστούμε εντός αλλά και εκτός βουλής και καλούμε τον Ελληνικό Λαό να στηρίξει τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν.
Εάν η κυβέρνηση Τσίπρα πάρει τις 151 ψήφους που χρειάζεται, αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η παρούσα Βουλή επικυρώνει το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.
Η λύση είναι ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ και να πάμε σε ελεύθερες εκλογές ώστε να πάρει θέση ο Λαός για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Δεν νοείται μια κυβέρνηση ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ με... δανεικούς βουλευτές να προχωρήσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Είναι μια ξεκάθαρη ΕΚΤΡΟΠΗ για το πολίτευμα και αυτή φέρει την υπογραφή του δήθεν «συνταγματικού τόξου».

Άρθρο από την εφημερίδα 
"Χρυσή Αυγή"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου