ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΔ.


Κατατρομαγμένοι από την συμμετοχή ενός εκατομμυρίου Ελλήνων στο συλλαλητήριο της Κυριακής, που δείχνει σαφέστατα ότι η προδοσία της Μακεδονίας μας δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί από τον ελληνικό λαό, οι κύριοι της Νουδούλας –που μιλάνε μόνο για τη γλώσσα και την εθνικότητα, αλλά βγάζουν το σκασμό για το ΟΝΟΜΑ της Μακεδονίας μας και που δηλώνουν πως ως κυβέρνηση ΔΕΝ θα ακυρώσουν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών- εξέδωσαν μια κατάπτυστη ανακοίνωση για τα χθεσινό πογκρόμ της αριστερής καταστολής.

Στην οποία, πέρα από σαχλοερωτήσεις του τύπου «γιατί επέτρεψε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη συγκεκριμένη ομάδα να φτάσει ως τον Άγνωστο Στρατιώτη, ενώ όλοι έβλεπαν επί ώρα τους κουκουλοφόρους να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους της πρωτεύουσας κουβαλώντας λοστούς και καδρόνια;», καταλήγουν ρωτώντας προβοκατόρικα την κυβέρνηση: 

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει διαχρονικά και πάντα τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Και με αυτό το δεδομένο, θέτει στην κυβέρνηση ένα ακόμη ερώτημα: Γιατί άραγε κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα και γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής εδώ και τέσσερα χρόνια;»..

Σαφές το υπονοούμενο! Ότι τάχα, αυτοί που ξεκίνησαν τα επεισόδια ήταν… χρυσαυγίτες, κι ότι έκαναν το έκαναν σε συνεννόηση με την κυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, για να δώσουν την αφορμή στα ΜΑΤ να πνίξουν το συλλαλητήριο στα χημικά και εν τέλει να το διαλύσουν, με αντάλλαγμα την… καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Παρατήρηση 1η: Η Νουδούλα επιβεβαιώνει την θεωρία Τσίπρα περί «ακραίων στοιχείων» και «χρυσαυγιτών. Αλλά, τι περιμένει κανείς απ’ αυτούς που «διέρρευσαν» στα ΜΜΕ πριν από το συλλαλητήριο, ότι θα πάνε στελέχη τους σ’ αυτό, όχι επειδή το πιστεύουν, αλλά μόνο και μόνο «για να μη χαρίσουν τους διαδηλωτές στην Χρυσή Αυγή»; 

Παρατήρηση 2η: Σε χθεσινή του συνέντευξη, ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης απέκρουσε την κυβερνητική θεωρία περί «χρυσαυγιτών», φέροντας ως στοιχείο τις κόκκινες μπογιές που πέταξε η ομάδα των ατόμων που ξεκίνησε τα επεισόδια. Μια συνήθεια που έχουν οι ακροαριστεροί, όπως τόνισε…

Παρατήρηση 3η: Αυτή που έδωσε την εντολή να πνιγεί η πλατεία Συντάγματος στα δακρυγόνα (η Παπακώστα), είναι σαρξ εκ της σαρκός του ατιμασμένου κόμματός τους!

Παρατήρηση 4η: Κουβέντα δε λέει το λαλίστατο Γραφείο Τύπου της Νουδούλας για τον Αφρικανό, που αποδεδειγμένα πρωταγωνιστούσε στα επεισόδια, καίτοι μεταξύ των «φωτογραφικών ντοκουμέντων» που συνόδευαν την κατάπτυστη ανακοίνωση υπήρχε και φωτογραφία που τον απεικόνιζε. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί καταρρίπτει την καταγέλαστη θεωρία περί «χρυσαυγιτών»;

Παρατήρηση 5η: Είναι προφανείς οι λόγοι που η Νουδούλα είναι εξίσου πανικόβλητη με τους Τσιπραίους για την εθνική αφύπνιση του ελληνικού λαού, αφού όλος αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται να πειστεί από τις φτηνές δικαιολογίες για την μη ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας, αλλά το θράσος έχει και τα όριά του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου