ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ: ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!

Έχουμε επισημάνει από την εποχή των υπέρ Πατρίδος μαθητικών κινητοποιήσεων, ότι η γωνιακή μαγαζάρα με την επωνυμία «ΚΚΕ Α.Ε.», έχει πετάξει τις μάσκες κι έχει γίνει ξεφωνημένο δεκανίκι της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με οικονομικά ανταλλάγματα, για τις πελώριες καπιταλιστικές του επιχειρήσεις!

Ασφαλώς και γνωρίζουμε επίσης, εδώ και πολύ καιρό, το σενάριο στημένης -από τον Τσίπρα και τους Αμερικανούς φίλους του!- αποχώρησης του… τιμημένου κουκουέ από τη βουλή, κατά την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, στην περίπτωση που δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά», για να περάσει η προδοτική Συμφωνία με απλή πλειοψηφία επί των παρόντων!

Βέβαια, άλλη βαρύτητα έχει να το λέμε εμείς, κι άλλη να το ομολογούν τα επίσημα όργανα των ψεκασμένων συγκυβερνητών, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις «εκ των έσω»!  

Έγραψε εχθές, λοιπόν, το κατ’ εξοχήν διαδικτυακό όργανο του Καμμένου, οlympia.gr:

«Πως είναι λοιπόν δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να προσπαθεί να μαζέψει βουλευτές δεξιά και αριστερά, και να μελετά σενάρια ακόμα και αποχώρησης του ΚΚΕ από την ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν βγουν οι ψήφοι, ώστε να περαστεί συμφωνία με λιγότερες από 151 βουλευτές…».

Αχ κύριε πρέσβη (ένας είναι ο πρέσβης, όπως ένα είναι το κόμμα!), τον… κακομαθαίνετε τον σύντροφο Κουτσούμπα, κι αύριο-μεθαύριο θα γυρεύει και… υπουργεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου