ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει

Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει


Ο Κάτων ο πρεσβύτερος στην Ρωμαϊκή Σύγκλητο έκλεινε τους λόγους του με την εξής φράση: «Carthago delenda est», δηλαδή, πρέπει να καταστραφεί η Καρχηδόνα.

Παραφράζοντας την φράση του, λέμε ότι πρέπει να καταστραφεί η κυβέρνηση.
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να καταστραφεί, πρέπει να πέσει, προτού καταστρέψει ολοκληρωτικά την Πατρίδα. Γιατί πρέπει να πέσει η κυβέρνηση; Για να απαντήσουμε πρέπει να ορίσουμε και να θυμηθούμε ποια είναι αυτή η κυβέρνηση της «Πρώτη φορά Αριστεράς».
Δεν είναι η κυβέρνηση που προεκλογικά θα έσκιζε τα Μνημόνια;
Που θα έδινε μια σύνταξη ακόμα και 740 ευρώ βασικό μισθό;
Δεν είναι αυτή η κυβέρνηση που θα βάραγε τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές;
Που θα προστάτευε ως κόκκινη γραμμή την πρώτη κατοικία; Δεν είναι αυτοί της κυβέρνησης που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»; Η κυβέρνησή αυτή δεν είναι που θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς;
Δεν είναι αυτή η κυβέρνηση που θα προστάτευε το εισόδημα και την περιουσία του ελληνικού Λαού για να επιβάλλει τελικά capital controls, προστατεύοντας αποκλειστικά τις τράπεζες; Ναι, αυτή είναι η κυβέρνηση.
Μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με όσα προεκλογικά υποσχέθηκε στον ελληνικό Λαό. Συνεπώς, de facto, μια τέτοια κυβέρνηση δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Λαού και πρέπει να πέσει.
Προχωρώντας περαιτέρω, μήπως δεν είναι αυτή η κυβέρνηση που κοιτάει απαθής τους εχθρικούς γείτονες, τους επιβουλείς τούρκους, να προκαλούν και να παραβιάζουν συνεχώς και καθημερινά όλα τα σύνορά μας; Στον αέρα να προκαλούν πτώσεις μαχητικών αεροσκαφών, στην θάλασσα να προκαλούν συγκρούσεις πλοίων και στην στεριά να απαγάγουν και να κρατούν ομήρους Έλληνες στρατιωτικούς;
Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι που αντί να ξεσηκώσει την κατακραυγή σε όλα τα διεθνή φόρα στα οποία η Χώρα μας είναι μέλος εναντίον αυτού του προκλητικού και παράνομου εγκλεισμού των Ελλήνων στρατιωτικών, κάνει το παγόνι;
Συνεπώς, μια τέτοια κυβέρνηση που υποθάλπει την παρανομία είναι άδικη, είναι αντικοινωνική, είναι βίαια και προσβλητική προς την κοινωνία, και πρέπει να πέσει.
Και ερχόμαστε στην κορωνίδα των ενεργειών των ανθελληνικών στην βάση τους και στην ουσία τους, ενεργειών της κυβέρνησης, στο θέμα των Σκοπίων και του ξεπουλήματος κυριολεκτικά χιλιάδων χρόνων ιστορίας, της παροχής σε επιβουλείς σφετεριστές του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας με αντάλλαγμα λίγα χρόνια επιμήκυνσης του χρέους.

Μόλις προχθές άκουσα στο ραδιόφωνο δήλωση του Πρωθυπουργού που είπε: «Δεν υπάρχει θέμα μακεδονικής εθνότητας, διότι άλλο πράγμα η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα». Σοβαρά κ. Πρωθυπουργέ; Είστε σε επικοινωνία με το λογικό περιβάλλον; Για εξηγήστε μας αυτήν την ρήση, «άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα». Ισχύει μόνο εκτός ελληνικών συνόρων;
Γιατί, στην Ελλάδα κακώς, κάκιστα, έχετε εξισώσει αυτά τα δύο; Γιατί δίνετε ιθαγένεια σε αλλοδαπούς και όχι απλά υπηκοότητα; Πως το πετυχαίνετε αυτό; Μπερδεύοντας την έννοια σκοπίμως να προσθέσω της ιθαγένειας με εκείνη της υπηκοότητας. Και έρχεστε με τις δηλώσεις σας να μας κάνετε και μαθήματα περί της διαφοράς, διαφοράς που εσείς δεν την αναγνωρίζετε.
Η λέξη ψέμα δεν αρκεί να περιγράψει τις πρακτικές τις πιο επικίνδυνης και ενδοτικής κυβέρνησης όλων των εποχών. Μιας κυβέρνησης εντολοδόχων, εθνοαρνητών μπολσεβίκων, δοσιλόγων κυριολεκτικά της Νέας Τάξης πραγμάτων.
Και για να μην νομίζουν όσοι μας διαβάζουν και μας ακούν ότι μόνο οι Αριστεροί είναι οι κακοί που ξεπουλούν την πατρίδα και ότι υστερούν οι υπόλοιπες «δημοκρατικές» δυνάμεις του «τόξου», ερωτώ:
Δεν είναι η ΝΔ που άνοιξε την κερκόπορτα, όχι μόνο της αναγνώρισης του κρατιδίου των Σκοπίων ως Μακεδονία από το 1959 κιόλας, επί του εντός εισαγωγικών «εθνάρχη» Καραμανλή;
Το 1959 έγινε η de facto αναγνώριση μέσω της Βουλής της σοσιαλιστικής δημοκρατίας της Μακεδονίας της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο.
Η παράταξη των «καθώς πρέπει» πατριωτών ανεγνώρισε πρώτη το δικαίωμα στους σκοπιανούς να αποκαλούνται «Μακεδόνες», που παριστάνουν σήμερα ως γνήσιοι πατριδοκάπηλοι τους «μακεδονομάχους».
Η Ν.Δ. συγκυβέρνησε με αυτούς τους συμμορίτες που αγωνίστηκαν για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.
Η Ν.Δ. τους νομιμοποίησε, την πολιτική τους και τις αντεθνικές απόψεις τους.
Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει και θα πέσει.
Θα πνιγεί από το Κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης, του γενικού ξεσηκωμού, της εθνικής αντίστασης του Ελληνικού Λαού, στις πλατείες, στους δρόμους σε ολόκληρη την Χώρα.
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό του Λαού, στο πλευρό της Πατρίδας και στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής της παρουσίας θα κάνει τα πάντα για να μην περάσει η κατάπτυστη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Χρήστος Η. Παππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου