ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Οι αμερικανοσιωνιστές του State Department πέρα από την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής χειροκροτούν και την προδοσία της Μακεδονίας!



Μόλις χθες γράφαμε για την έκθεση του State Department με την οποία εκφραζόταν η ευαρέσκεια των αμερικανοσιωνιστών για την δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες και με δεύτερη ανακοίνωση το αμερικανικό υπουργείο επιβεβαίωση αυτό που έχουμε πολλάκις τονίσει, ότι δηλαδή οι εχθροί της Ελλάδος είναι και παράλληλα εχθροί της Χρυσής Αυγής.

Στην ανακοίνωση αυτή εκφράζεται η ευχαρίστησή τους για την επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας μας από τους συριζαίους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις εν εξελίξει συνομιλίες που διεξάγονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και την επίλυση αυτής της μακροχρόνιας διαφωνίας. Ελπίζουμε ότι οι ηγέτες των Σκοπίων και της Ελλάδας θα βρουν αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφωνία του ονοματολογικού για το συμφέρον της ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης, της οικονομικής ευημερίας, της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή»

Πάντως έχει αξία πως ενώ οι μειοδότες πολιτικάντηδες τολμούν και αναφέρονται στο "εθνικό συμφέρον", παρουσιάζοντας ευφάνταστα σενάρια, οι αμερικανοσιωνιστές είναι πιο ευθείς μιλώντας ευθέως για το δικό τους "ευρωατλαντικό" συμφέρον. 

Από την δική μας πλευρά, τους δηλώνουμε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει την προδοσία της Μακεδονίας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου