ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Για όλα φταίει... η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου




Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Με αφορμή τα γεγονότα στην Θεσσαλονίκη, στην συγκέντρωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, βρήκαν την ευκαιρία για μία ακόμη φορά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, προφέσορες και κατ’ επάγγελμα “αντιφασίστες” και “αντιρατσιστές” (με το αζημίωτο…) να εξαπολύσουν έναν ποταμό χολής και λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Βγήκαν με πύρινα άρθρα στις χρεοκοπημένες φυλλάδες τους και στους ρυπαρούς τηλεοπτικούς βόθρους τους, τους επίσης καταχρεωμένους. Είπαν κατ’ αρχάς με πολύ στόμφο και κουνώντας το δάκτυλο με νόημα ότι όλα τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν την επίθεση κατά Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βεβαίως είναι δεδομένο ότι δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον εν λόγω περιστατικό, αλλά από την άλλη πλευρά, ποια υποχρέωση έχει να καταδικάσει αυτόν τον προπηλακισμό, τον οποίο εμφάνισαν σαν... μαζική δολοφονία (!) οι κίτρινοι και χολερικοί παπαγάλοι των ΜΜΕ, όταν σε πλείστες περιπτώσεις αυτοί δεν έχουν καταδικάσει τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Δεν είπαν λέξη, δεν ακούστηκε καμία καταδίκη ούτε συλλυπητήρια από πρωθυπουργούς και προέδρους της δημοκρατίας, ούτε από πολιτικά κόμματα όταν έπεφταν νεκρά δύο παλικάρια και ένα άλλο χαροπάλευε από τις σφαίρες των παρακρατικών δολοφόνων της αριστεράς στην λεωφόρο Ηρακλείου! 

Ούτε λέξη για τις δεκάδες επιθέσεις με βόμβες, πέτρες και απειλές θανάτου ενάντια στα γραφεία μας και δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος όταν μια ομάδα από τους παρακρατικούς αλήτες, που θρέφει όχι μόνο αυτή η κυβέρνηση της φερ’ ειπείν αριστεράς, αλλά και της ο Θεός να την κάνει δεξιά, Νέας Δημοκρατίας, επετέθη εναντίον τριών μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι έναν συναγωνιστή μας και έσπασαν με... σφυρί το χέρι μίας κοπέλας!

Όλα αυτά όμως δεν τα είδαν... Δεν τα είδαν ποτέ! Και έχουν την απαίτηση όλοι αυτοί που ευλογούν την βία εναντίον μας να απαιτούν από εμάς “απολογία” για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την οποιαδήποτε σχέση! Προσπάθησαν φιλότιμα να μας συνδέσουν και δεν μπόρεσαν να μας συνδέσουν δικαστικά, μας συνέδεσαν όμως με την βρώμικη προπαγάνδα τους.

Ας είναι... Ξέρουμε τι πιστεύουν για εμάς και το ζήσαμε με τις περίφημες χρυσαυγιάδες τους, όταν ούρλιαζαν σαν πεινασμένοι λύκοι έξω από τα κελιά της φυλακής μας σε τηλεοπτικούς σταθμούς και φυλλάδες. Τόνοι λάσπης και ατέλειωτες ώρες προπαγάνδας και αντί να εξαφανίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να την πάνε στο 2%, όπως έλεγε ο αρχισκευωρός Σαμαράς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανέβηκε!

Γι’ αυτούς για όλα φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Ο Λαός, όμως, που γνωρίζει ότι για όλα φταίνε αυτοί, βλέπει με ελπίδα και προσμονή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την Ελλάδα που έρχεται ενάντια σε προδότες και προσκυνημένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου