ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;



Περισσότεροι από 120.000 Σύριοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στη νοτιοδυτική Συρία μετά την έναρξη (στις 19 Ιουνίου) της επιχείρησης του συριακού στρατού για την ανακατάληψη της επαρχίας Ντεράα, η οποία συνορεύει με την Ιορδανία και τα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν.

Που θα καταλήξουν όλοι αυτοί; Όχι πάντως στο Ισραήλ! «Πιστεύω ότι θα πρέπει να εμποδίσουμε την είσοδο προσφύγων από τη Συρία στο Ισραήλ. Στο παρελθόν το έχουμε αποτρέψει», δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιουβάλ Στάινιτζ σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «102 FM» του Τελ Αβίβ.

Ο δε ισραηλινός στρατός, ανακοίνωσε ότι «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη νότια Συρία και προετοιμάζεται για διάφορα σενάρια. Δεν θα επιτρέψουμε στους Σύριους να εισέλθουν στο Ισραήλ και θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα συμφέροντά μας στον τομέα της ασφάλειας».

Αφελής απορία: γιατί άραγε το σιωνιστικό Ισραήλ δεν δέχεται στα εδάφη του ούτε ένα «προσφυγάκι», την ίδια ώρα που οι διεθνείς σιωνιστές απαιτούν απ’ όλες τις χώρες ν’ ανοίξουν τα σύνορά τους και να δεχθούν «προσφυγάκια»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου