ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Πάρτε δρόμο αλήτρες ! Γνώριζαν τι θα γίνει, προκλητικά απόντες την ώρα της καταστροφής

Εγκληματικά υπεύθυνοι

ΟΠΩΣ TOTE ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ, ΕΤΣΙ & ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΕΚΡΩΝ!

Όταν έγινε το φοβερό πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ, οι σοβιετικές αρχές το έκρυψαν από τους υπηκόους τους κι από τον κόσμο ολόκληρο. Ήταν η εποχή που ο σύντροφος Καρτερός (τότε διευθυντής του «Ριζοσπάστη» και νυν σύμβουλος επικοινωνίας του mister Tsipra) μιλούσε για «αντισοβιετικό νέφος» προπαγάνδας και οι κνίτες έτρωγαν δημοσίως… μαρούλια, για να δείξουν ότι δεν προκλήθηκε καμμιά μόλυνση!

Με τον ίδιο τρόπο, απέκρυψαν την ύπαρξη νεκρών τις πρώτες ώρες της εθνικής τραγωδίας οι αμερικανοκομμουνιστές αληταράδες που μας κυβερνούν!

Έτσι, στο επικοινωνιακό σόου που στήθηκε μπροστά στις κάμερες με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα, η ενημέρωση ξεκίνησε από τις φωτιές στην Κινέττα και πολύ αργότερα έγιναν αναφορές για κάποιους αποκλεισμένους σε ένα λιμανάκι και στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας.

Από τι ώρα γνώριζε η συριζοψεκασμένη λετσαρία την ύπαρξη νεκρών; Σύμφωνα με την μαρτυρία του εκπροσώπου των Ειδικών Φρουρών, ο πρώτος νεκρός είχε βρεθεί στις 19.40. 

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής των ΟΥΚ, ανέφερε ότι υπήρχαν πολλοί νεκροί, ενώ το ΕΚΑΒ είχε αναφέρει νωρίς το απόγευμα πληροφορίες για νεκρούς στο Νέο Βουτζά.
 
Και τώρα, μια εβδομάδα μετά, πιστοί στην σοβιετική γραμμή, αποκρύπτουν τον αριθμό και την ταυτότητα των αγνοουμένων!

Πάρτε δρόμο αλήτρες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου