ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ


Ενώ όλοι αυτοί που μέχρι πρότινος ελεεινολογούσαν κατά του Τραμπ –με πρώτη την Χίλαρι Κλίντον- έχουν γίνει θερμοί υποστηρικτές του, μετά την δολοφονική επίθεση στην Συρία, το κίνημα της «Εναλλακτικής Δεξιάς» (Alt-Right), που στις πρόσφατες εκλογές είχε υποστηρίξει τον Τραμπ καταδίκασε αυτόν και την επίθεση.

Χαρακτηριστικό της οργής και της απογοήτευσης των Αμερικανών πατριωτών είναι το άρθρο του Hunter Wallace στο Occidental Dissident, το οποίο και σας μεταφέρουμε, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

«Εμείς δεν ψηφίσαμε για άλλον έναν «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.» Αντίθετα, καταψηφίσαμε έναν ηγέτη που θα είναι ο αστυνομικός του κόσμου. Καταψηφίσαμε το δόγμα της Δύσης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Καταψηφίσαμε το βάρος της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καταψηφίσαμε τους ατελείωτους ξένους πολέμους στη Μέση Ανατολή που μαίνονται από την παιδική μας ηλικία, γιατί θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. 


Δεν θέλουμε να έχουμε απολύτως καμία σχέση με αυτό το τέλμα και κυρίως με το να διεξάγουμε περιφερειακούς πολέμους για λογαριασμό των «συμμάχων μας», όπως είναι το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, κ.λπ., κ.λπ.

Να κάνω μια ερώτηση στον «ηγέτη του Ελεύθερου Κόσμου»: γιατί στην ευχή θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον «Ελεύθερο Κόσμο»; Είδες την τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία το πρωί; Αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πρόβλημα που εκλέχτηκες να λύσεις. Είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία, «οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου» είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.

Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Mark Rutte σε οποιονδήποτε «Ελεύθερο Κόσμο». Στην πραγματικότητα, σε πολλούς από εμάς στην Alt-Right απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο της Theresa May. Μας απαγορεύτηκε επειδή είχαμε το θράσος να επισημάνουμε ότι οι χώρες μας επιβαρύνονται από μια άχρηστη πολιτική τάξη που είναι ενωμένη για τον σκοπό της αυτοκτονίας της Δύσης από την μία και της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk στη Συρία από την άλλη, ως μια επίδειξη της δήθεν «ηθικής ανωτερότητάς» τους.

Κουράστηκα από την ηθικολογία ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση πίστης προς τους δικούς του ανθρώπους και που είναι πραγματικά σε πόλεμο με τους δικούς του ανθρώπους. Η αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να αρχίσει στις πατρίδες του «Ελεύθερου Κόσμου» στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όχι στις ερήμους του Ιράκ ή τη Συρία, για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ή της «δημοκρατίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου