ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΡΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ; ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ;




Ξεκίνησε, λοιπόν, εχθές το πολυδιαφημισμένο 20ο Συνέδριο του… τιμημένου κουκουέ, του κόμματος που απειλεί τους αστούς με… σοσιαλιστική επανάσταση και εγκαθίδρυση δικτατορίας του προλεταριάτου.

Και θα περίμενε κανείς (ανήξερος…) στο Συνέδριο ενός τόσο… επαναστατικού κόμματος να μην εμφανιστεί κανένας εκπρόσωπος άλλου κόμματος, για λόγους… ασφαλείας, μιας και δε θέλουν πολύ οι κνίτες και οι παμίτες ν’ αρχίσουν την… επανάσταση ακόμα και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Ωστόσο, εδώ συνέβη το αντίθετο και στο Συνέδριο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου: ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιπρόεδροι της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης (από την νουδούλα), Δημήτρης Κρεμαστινός (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ) και Σπύρος Λυκούδης (Ποτάμι), αλλά και ο ψοφοδεξιός πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών, Κώστας Αγοραστός, οι δήμαρχοι Αθήνας και Πειραιά, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μώραλης και λοιποί… δημοκράταροι.

Γιατί άραγε; Λέτε να έχουν… άγνοια κινδύνου ή μήπως έχουν πλήρη επίγνωση ότι ΚΚΕ και επανάσταση είναι σα να λέμε μέρα και νύχτα;










Αθανάσιος Βασιλόπουλος



ΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ! Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ… ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ! 

Ε ΡΕ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!



Πρώτη μέρα του κουκουέδικου 20ου Συνεδρίου χθες, κι αντί τα συντρόφια να ζητωκραυγάζουν το’ ριξαν στον… ύπνοκαι μάλιστα απάνω στην κορύφωσή του, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του αρχικουκουέ Κουτσούμπα!

Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση και βέβαια, οι πιο μεγάλοι φταίχτες είναι τα συντρόφια της… επαγρύπνησης, τα οποία προφανώς παρασύρθηκαν από τη γενικότερη… νύστα και πιάστηκαν στον… ύπνο. 

Την επόμενη φορά που θα μιλάει ο μέγας… υπνωτιστής Κουτσούμπας, εκτός από τους δυνατούς… φραπέδες που πρέπει απαραιτήτως να σερβίρονται νωρίτερα και να καταναλώνονται υποχρεωτικώς απ’ όλους, καλό είναι να περιφέρονται στους διαδρόμους οι σύντροφοι της επαγρύπνησης, εφοδιασμένοι με… νεροπίστολα και να… πυροβολούν κατά ριπάς στα μούτρα τα κοιμώμενα συντρόφια!

Εκτός πια κι αν το κόμμα εφαρμόσει την σταλινική μέθοδο: επειδή ο σύντροφος Στάλιν δεν ήταν και τόσο καλός στο λόγο (όσο στις πράξεις…) και προκαλούσε… χασμουρητά στο κομματικό κοινό του, είχε μια κλάκα που σχεδόν κάθε λεπτό άρχιζε τα χειροκροτήματα, αναγκάζοντας και τους υπολοίπους να ακολουθήσουν, οπότε με τόσο θόρυβο δεν προλάβαιναν να αποκοιμηθούν τα… νυσταγμένα συντρόφια.

Παρεμπιπτόντως, το θέμα με τα χειροκροτήματα ήταν ότι εύκολα άρχιζαν αλλά πολύ δύσκολα σταματούσαν, γιατί κανένας δεν τολμούσε να σταματήσει πρώτος, καθότι ήξερε τι τον περίμενε μετά. Για την ιστορία, αναφέρω ότι το πιο παρατεταμένο χειροκρότημα προς τον «πατερούλη» κράτησε 13 ολόκληρα λεπτά!

Έναν Στάλιν, λοιπόν, χρειάζονται τώρα οι κουκουέδες, για να… ξυπνήσουν για τα καλά!

Αντίοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου