ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η Χρυσή Αυγή και η νέα Εθνεγερσία




Η πολιτική ανάλυση και γραμμή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος χρησιμοποιεί στην μακρόχρονη πορεία του ως εργαλείο τα διδάγματα και το εμπειρικό υλικό της Ιστορίας, προκειμένου ο έντιμος και νόμιμος πολιτικός αγώνας του να αποβεί προς όφελος πραγματικό της Πατρίδας και του Λαού.

Η μεγάλη κρίση και η είσοδος στον εφιαλτικό κόσμο των Μνημονίων, την οποία εδώ και επτά χρόνια βιώνει ο Λαός των Ελλήνων, μοναδικής υφής στην σύγχρονη ιστορική διαδρομή του, δεν έχει σε καμία περίπτωση μόνο οικονομικό περιεχόμενο. Είναι και κρίση πολιτική, ηθική, αξιακή, η οποία προκλήθηκε από την χρόνια ανεύθυνη συμπεριφορά του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος σ’ όλες τις εκδοχές του. Βεβαίως, κάθε κρίση είναι αντιμετωπίσιμη, στον βαθμό όμως που υπάρχει η απαραίτητη ψυχική διάθεση και είναι γνωστά τόσο τα πραγματικά αίτια όσο και οι υπαίτιοι αυτής. 

Αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε ευρεία κλίμακα στην Χώρα μας. Μια απάθεια και μια παραλυσία διακατέχει το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, ο οποίος σε καθημερινή βάση υφίσταται έντονη πλύση εγκεφάλου από τους κάθε είδους μηχανισμούς του καταρρέοντος σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. 

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα της κρίσης και της μνημονιακής κατοχής ο Λαός μας βομβαρδίζεται συχνότατα και σφοδρότατα με την καλλιέργεια συναισθημάτων ενοχής για την σημερινή τραγική κατάστασή του, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται θεατής μπροστά σε άκρως ταπεινωτικές προσβολές της Πατρίδας του και της ιστορικής της διαδρομής. Αντεθνικά και αντιλαϊκά παιχνίδια παίζονται εις βάρος του Έθνους μας από τους εγχώριους εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων.

Καθώς η ιστορία αποτελεί τον οδηγό της ανθρώπινης εξέλιξης, ομιλεί από μέσα της την γλώσσα της αλήθειας. Έχοντας πάρει οι Αγγλοσάξωνες ως μερίδιό τους την Ελλάδα, μετά το μοίρασμα του κόσμου με τους σοβιετικούς στη Γιάλτα το 1945, οδήγησαν την Χώρα μας σε συνεχείς περιπέτειες. 

Οι διεφθαρμένοι χρηματάνθρωποι των πιο βρώμικων οικονομικών συμφερόντων ξεζουμίζουν την ιστορία, τον πολιτισμό, την δημόσια περιουσία και το έμψυχο υλικό της καθαγιασμένης αυτής Γης, ενώ ταυτόχρονα έχουν στο πλευρό τους, άμεσα ή έμμεσα, το σύνολο της λεκτικής και νοηματικής απάτης του «συνταγματικού τόξου». Χρησιμοποιώντας την παγκοσμιοποίηση, η οποία αποτελεί δικό τους εφεύρημα και εργαλείο εξυπηρέτησης των αντιφυσικών και απάνθρωπων συμφερόντων τους, έχουν ταυτόχρονα στην φαρέτρα τους το τεράστιο δίκτυο των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες φροντίζουν με τις μίζες τους να διαφθείρουν και να ελέγχουν σε ολοκληρωτικό βαθμό τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες συνεργάτες τους. Έτσι, φτωχοποιούν την Ελληνική κοινωνία, ελέγχουν πλήρως τις κυβερνήσεις, ξεζουμίζουν ολοκληρωτικά την οικονομία και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Χώρας και την αντιλαμβάνονται ως μια σύγχρονη αποικία τους.

Καθώς τα Μνημόνια έχουν την λογική της κινούμενης άμμου, όσο περισσότερο κινείται μέσα σ’ αυτά η Ελλάδα τόσο περισσότερο βουλιάζει προς τον πάτο. Οι αδίστακτοι και ανάλγητοι δυνάστες επέβαλαν τα Μνημόνια αυτά στην Πατρίδα μας, έχοντας ως πειθήνια εκτελεστικά όργανα όλες τις πτυχές των αριστερών και δεξιών δεξαμενών του πολιτικού σαπιοκάραβου που οδηγεί τις τύχες των Ελλήνων. 

Χρησιμοποιώντας ως φετίχ το ευρώ και ως μπαμπούλα την δραχμή τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποπροσανατολίζουν, παραπλανούν, εκφοβίζουν και απειλούν ανοικτά. 

Χρησιμοποιώντας ως πολιορκητικό κριό το περιβόητο «χρέος» και έχοντας την εμμονή να επιβάλλουν συνεχώς νέα Μνημόνια αποδεικνύουν με τις ενέργειές τους ότι επιδιώκουν σκόπιμα την δυσθεώρητη αύξηση του «χρέους» της Ελλάδας, την κατάργηση εξ ολοκλήρου της Εθνικής Κυριαρχίας, την ολοσχερή φτωχοποίηση – «κινεζοποίηση» του Λαού μας, την εκποίηση του πλούτου της Χώρας, έτσι ώστε ΑΟΖ, πετρέλαιο, αέριο, ιστορικά μνημεία κ.τ.λ. να αποτελέσουν κτήμα τους, μετατρέποντας τους Έλληνες στους παρίες και τους κολίγους της απαξιωμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όμως, οι λάτρεις του χρήματος, οι αρνητές της Ιστορίας, οι εχθροί των Εθνών, οι μισητές των πάντων, οφείλουν να γνωρίζουν ότι ένα Έθνος και ο Λαός του δεν είναι δυνατόν να πεθάνει από τις συνέπειες μιας (όσο σκληρής κι αν είναι) οικονομικής κρίσης και καταπίεσης. Σε λίγες ημέρες το Έθνος των Ελλήνων γιορτάζει μια ακόμη επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821. 

Τέσσερα μόλις χρόνια πριν την συμπλήρωση 200 ετών από το μεγαλύτερο γεγονός στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνισμού, ενθυμούμαστε για μια ακόμη φορά ότι η απόδοση Φόρου Τιμής και Σεβασμού προς τους Ηρωικούς Προγόνους μας δεν γίνεται ούτε με ανούσια ευχολόγια, ούτε με τυπικές ιστορικές αναφορές. 

Χρειάζεται μια έμπρακτη απόδειξη αυτής της απόδοσης και η ανανέωση εκ μέρους μας του Ιερού Όρκου Απελευθέρωσης που στις 25 Μαρτίου 1821 έδωσαν Εκείνοι. 

Σήμερα, καλούμαστε να υπερασπιστούμε εκ νέου την Πατρίδα μας, τον Λαό μας, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, το Μέλλον των Ελλήνων που θα έλθουν, απέναντι στη νέα κατοχή την οποία βιώνει η Ελλάδα. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σηκώνει ψηλά την Σημαία της Ιδεολογικής και Πολιτικής Αντίστασης απέναντι στη νέα μορφή κατοχής που έχει σκεπάσει την Χώρα. 

Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζεται από τους σύγχρονους Πηλιογούσηδες και Νενέκους συνεργάτες των ξένων εισβολέων με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι μπαρουτοκαπνισμένοι Αγωνιστές του 1821 από τους άκαπνους πολιτικάντηδες εκείνης της εποχής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου