ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA ΓΙΑ… ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ!

kila-tsipras3
Μπορεί τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να χαίρονται και να απολαμβάνουν το… μέλι της εξουσίας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που βλέπουν πιο μακριά και θέλουν να προλάβουν τον πρόωρο πολιτικό τους θάνατο, προτείνοντας τη μεγάλη… απόδραση! 

Κατά τα πρότυπα του Καραμανλή το 2009, που έβλεπε τι ερχόταν κι έσπευσε να κάνει εκλογές για να τις χάσει και να μην σκάσει η «βόμβα» της χρεοκοπίας στα χέρια του.

Όπως υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα στελέχη, η έκρηξη της «βόμβας» είναι αναπόφευκτη. 

Χθες έληξε η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης στην Εφορία, με προσδοκώμενα έσοδα 1,2 δις. – δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί τα στοιχεία, για το πόσοι πλήρωσαν. Τον Αύγουστο πρέπει να πληρωθούν άλλοι τόσοι φόροι (1,2 δις.). Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η καταβολή του ΕΝΦΙΑ. 

Οι ενδείξεις είναι σαφείς: πολύς κόσμος δεν θα πληρώσει, γιατίΑΝ πληρώσει θα μείνουν νηστικά τα παιδιά του! Είναι, λοιπόν, μαθηματικώς βέβαιον, ότι θα υπάρξει δημοσιονομική «μαύρη τρύπα», που θα οδηγήσει στην ενεργοποίηση του «κόφτη» στις αρχές του νέου έτους.

Επίσης, για τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένη η «διευθέτηση» των εργασιακών, για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. Και είναι σίγουρο, ότι θα ζητηθούν από τη συγκυβέρνηση ομαδικές απολύσεις

Με τον συνδυασμό ομαδικών απολύσεων και «κόφτη», θεωρείται βέβαιο ότι η συγκυβέρνηση θα συρθεί την άνοιξη σε πρόωρες κάλπες και θα συντριβεί! 

Ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει τον απόλυτο εξευτελισμό και τη συντριβή και να συνεχίσουν τα κόμματα που την αποτελούν να υπάρχουν στο πολιτικό γίγνεσθαι και να παίζουν έναν ρόλο, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να ξανακυβερνήσουν; 

Η αξιοπρεπής φυγή δια των εκλογών και η μεταβίβαση της «βόμβας» στα χέρια των αντιπάλων! 

Μην αποκλείετε, λοιπόν, καθόλου τις πρόωρες εκλογές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου