ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



Φτηνά τη γλίτωσε ο Ερντογάν (αν δεχτούμε ότι δεν είχε στήσει ο ίδιος αυτή την ιστορία…), αλλά είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί ένα νέο πραξικόπημα εναντίον του – κι ας αποστράτευσε μεγάλο μέρος των αξιωματικών!

Αυτά που συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Τουρκία, δεν έχουν προηγούμενο! 

Σε μια χώρα όπου παραδοσιακά οι ένστολοι εμπνέουν φόβο αλλά χαίρουν και σεβασμού (αν μπει στρατιωτικός σε καφενείο της Ανατολίας σηκώνονται όλοι όρθιοι…), οι οπαδοί του Ερντογάν ξεφτίλισαν τα πάντα. Επιτέθηκαν στους στρατιωτικούς, τους χτύπησαν (ακόμα και με… λουρίδες!), τους ποδοπάτησαν, τους ξεγύμνωσαν, τους λιντσάρισαν, κι όπως ακούγεται υπήρξαν και περιστατικά αποκεφαλισμών! 

Κι είναι απίθανο να τα ξεχάσουν όλα αυτά οι Τούρκοι στρατηγοί του βαθέως κράτους και οι υπόλοιποι αξιωματικοί. Έχω τη γνώμη, λοιπόν, ότι η νίκη του Ερντογάν είναι πύρρειος και αργά ή γρήγορα θα έχει να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, πολύ πιο σφοδρές και πιο οργανωμένες.

Κι αυτό είναι παρήγορο για μας στις χειρότερες εποχές για τον Ελληνισμό, που ζούμε σήμερα, γιατί όσο τρώγονται μεταξύ τους οι εχθροί μας, δεν μπορούν να στρέψουνε τα δόντια τους σε μας!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου