ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Κρύος ιδρώτας λούζει την ψευτοδεξιά: Δηλώσεις πανικού από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ για τον ρυθμιστικό ρόλο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον εκλογικό νόμο


Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η ΝΔ, στην απελπισμένη της προσπάθεια να δείξει σύνδεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, κατά την οποία η ΝΔ έχει δείξει ότι συνδέεται αυτή άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν έχει ταυτιστεί μαζί του ψηφίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης, το ξεπούλημα του ΟΛΠ και ετοιμάζεται να συμφωνήσει με τον χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας.
Αυτή η δύσκολη θέση φαίνεται και από το άρθρο - «πιλάφι» του (όχι για πολύ ακόμη…) εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, το οποίο δημοσιεύεται στα «Νέα». Αναφερόμενος στα του νέου εκλογικού νόμου, ο Κουμουτσάκος αναφέρεται σε δύο σημεία στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπου λέει τα εξής:
«Τελικά, ωστόσο, επειδή τα νούμερα δεν βγαίνουν, φτάνει στο σημείο να ανοίγει διάπλατα την πόρτα σύμπραξης με τη Χρυσή Αυγή, για να υπηρετήσει τα συμφέροντά της. Και αυτό δεν μπορεί να το αγνοήσει κανένα δημοκρατικό κόμμα… Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν αφήσουμε τους εμπνευστές του, μόνους, παρέα με τη Χρυσή Αυγή. Θα είναι μια μεγάλη νίκη ενάντια στον τυχοδιωκτισμό και τον λαϊκισμό. Μια νίκη για τη δημοκρατία και την Ελλάδα».
Από το απόσπασμα, και μόνον, φαίνεται ο «ξύλινος λόγος» της ΝΔ. «Δημοκρατικό κόμμα», «τυχοδιωκτισμός», «λαϊκισμός», «δημοκρατία». Ο συνομιλητής του Μούσα θα έπρεπε να ξέρει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την συνειδητή πολιτική έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σε καθημερινή βάση.
Αντί να λοιδορεί, λοιπόν, με αυθάδη «επιχειρήματα», εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, καλό θα ήταν να ανησυχεί για το ατομικό του πολιτικό μέλλον, καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, ο νυν αρχικαρεκλάρχης της ΝΔ δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου