ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ενάντια στην ξενοκρατία και στον ραγιαδισμό!




Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

«Ελληνική Φυλή δε μας λες; Κοκότα κατάντησες και δε σε μέλλει και δε μιλάς για τίποτε άλλο παρά ποιος Φράγκος σε χάιδεψε και ποιος σε φίλησε και τίνος αρέσεις»;

Περικλής Γιαννόπουλος

Τραγικά επίκαιρος και αναμφισβήτητα διαχρονικός, ο κατά Γρηγόριο Ξενόπουλο «φωτεινότερος Απόστολος του κατά φύσιν Ελληνικού Ζην» Περικλής Γιαννόπουλος. Ο οποίος περισσότερο από έναν αιώνα πίσω στο χρόνο, διαβλέπει το καρκίνωμα που κατατρώει τις σάρκες του Ελληνισμού και δεν είναι άλλο από την ξενοκρατία και το ραγιαδισμό της ελληνόφωνης πολιτικής ηγεσίας.

«Θα μας σώσουν άραγε οι Ευρωπαίοι;» διερωτώνται με δραματοποιημένη αγωνία οι ραγιάδες του πολιτικού και δημοσιογραφικού υποκόσμου και η ακαδημαϊκή ελίτ των αχυρανθρώπων του Καθεστώτος της διαπλοκής και της σαπίλας, σπέρνοντας σκοπίμως την τρομοκρατία των τοκογλύφων στη κοινή γνώμη. Κι ο Λαός τι έκανε;

«Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός», όπως διαπίστωνε αιώνες πριν ο τιτάνιος Θουκυδίδης, θαρρείς και προέβλεπε το σημερινό ψευτορωμαίικο: «ο Λαός σώπαινε και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί».

Πράγματι, μελετώντας κανείς το φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου δύναται εύκολα και ακόπιαστα να διαπιστώσει την συμπαιγνία ολάκερου του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου εις βάρος του Ελληνικού Λαού και προς όφελος των δανειστών. Στον καιρό των Μνημονίων, όλες οι υποτιθέμενες, πρότερες πολιτικές διαφορές των κομμάτων της Αριστεράς και της Δεξιάς έχουν γεφυρωθεί και εκλείψει, αφενός εμπρός στην αναγκαιότητα της εφαρμογής των μνημονιακών επιταγών και αφετέρου μπροστά στην διαρκώς αυξανόμενη απειλή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Η συγκρότηση το 2012 του «αντιφασιστικού μετώπου» κατά της Χρυσής Αυγής δεν ήταν παρά η απόπειρα απόκρυψης από τους Έλληνες του μεγάλου συνεταιρισμού του Μνημονίου, στον οποίο είχαν ισότιμα ενταχθεί όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα. Κι όπως ακριβώς υπέγραψαν και συνεχίζουν να υπογράφουν τα Μνημόνια της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, της εξαθλίωσης των Ελλήνων και της πλήρους υποδούλωσης, κατά τον ίδιο τρόπο ο συνεταιρισμός του Μνημονίου υπέγραψε την πολιτική σκευωρία εναντίον ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος διότι εκείνο υπηρετούσε και υπηρετεί όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων ΗΠΑ και Ευρώπης όπως τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα, αλλά τα ελληνικά δίκαια και τα συμφέροντα του Λαού μας.

Η υπό πολιτικό διωγμό, εθνικιστική Χρυσή Αυγή, αντιτίθεται σθεναρά στην διατήρηση των δεσμών της μνημονιακής λαίλαπας και έχει ήδη διακηρύξει πως θα αντισταθεί στο Νέο Μνημόνιο που πρόκειται να φέρουν σύντομα ως «λάφυρο της σκληρής διαπραγμάτευσης», οι πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα και των ΑΝΕΛ. Στην αντίπερα όχθη, οι κράχτες της Μέρκελ και του ΔΝΤ στην Δεξιά, στην Αριστερά και στο «μετριοπαθές» Κέντρο, ανταγωνίζονται ποιος θα τύχει ενός ευμενούς σχολίου από τους δυνάστες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον. Και η πολιτική ζωή του τόπου συνταράσσεται από ένα κρίσιμο ζήτημα πάνω στο οποίο μάχονται ανελέητα τα κόμματα του μνημονιακού συνεταιρισμού: όχι για το αν μπορεί ο Λαός και η Ελληνική μας Πατρίδα να αντέξει το βάρος ενός Νέου Μνημονίου, αλλά το πότε αυτό θα υπογραφεί!

Ο δίσκος της επαιτείας, τον οποίο οι πολιτικές ηγεσίες του «δημοκρατικού» τόξου περιφέρουν ανερυθρίαστα στα μήκη και πλάτη του κόσμου των τοκογλύφων, κηλιδώνοντας το γόητρο ενός ολόκληρου Έθνους και υποθηκεύοντας αναμφισβήτητα το μέλλον του, αλλάζει μονάχα μεταφορέα. Τον Τζέφρυ Παπανδρέου διαδέχτηκε ο Λ. Παπαδήμος κι εκείνος παραχώρησε τον δίσκο στους Σαμαρά και Βενιζέλο, οι οποίοι με τη σειρά τους τον παρέδωσαν στους Τσίπρα και Καμμένο. Διαφορετικά πρόσωπα, ίδια πολιτική, κοινές πρακτικές και στο βάθος οι Έμποροι των Εθνών να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους.

Όταν ο Ελληνικός Λαός κατανοήσει ότι το ζητούμενο των καιρών, το απαράλλαχτο από τα βάθη των αιώνων Εθνικό Καθήκον, δεν αφορά το ποιος Φράγκος μας χάιδεψε, ποιος μας φίλησε και σε ποιόν αρέσουμε, δηλαδή το πόσο περισσότερο ραγιάδες θα γίνουμε, αλλά το αν επιθυμούμε να αγωνιστούμε με κάθε τίμημα για την Ελευθερία της Πατρίδος και του Λαού μας, τότε η Χρυσή Αυγή και ο Λαϊκός Εθνικισμός θα γίνουν συνώνυμα της πραγματικής Εθνικής Υπερηφάνειας σε ένα κόσμο Ερειπίων!

Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου