ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πιστοί στην ρήξη και την καταγγελία του μνημόνιου οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής


Πιστοί στην ρήξη και την καταγγελία του μνημόνιου οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής
Στην δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην οποία καταδείχτηκε η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η περαιτέρω αύξηση που θα καταγραφεί στα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, υπάρχουν και άλλα δύο δεδομένα που αξίζουν αναφοράς.
Το πρώτο είναι ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι οι πιο ανένδοτοι στο θέμα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και του να απαλλαγεί ο τόπος από την λογική των μνημονίων και της υποταγής. Συγκεκριμένα στην ερώτηση σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, αν η συμφωνία ακυρώνει τις προεκλογικές της εξαγγελίες, οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής προστάζουν προσφυγή στον Λαό σε ποσοστό που φτάνει το 75%, είτε με δημοψήφισμα (46,5%), είτε με εκλογές (28,5%). Σε αυτό το σημείο το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο ποσοστό των ψηφοφόρων του Σύριζα, που είναι μόλις 48%.
Αντίστοιχα οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τις επιλογές να έρθει η, ενάντια στη λαϊκή εντολή, συμφωνία στη Βουλή ή να πάμε σε κυβέρνηση «Παπαδήμου». Αντίστοιχα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ καλοβλέπουν τέτοιες επιλογές, που θα τους καταστήσουν νέο ΠΑΣΟΚ, αφού το ποσοστό που επιθυμεί κύρωση από την Βουλή ή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» φτάνει το 43%!
Βεβαίως η κατάσταση στα άλλα μνημονιακά κόμματα είναι άκρως αντίθετη με αυτή της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Χρυσή Αυγή συσπειρώνει όσους αγαπάνε την Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι ψηφοφόροι της ΝΔ θέλουν μνημόνιο σε ποσοστό 81,5%, του ΠΑΣΟΚ 96%, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ 88,5%, των ΑΝΕΛ 64% και του ΚΚΕ 50%! Αυτό αποδεικνύει, επιπλέον, πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που αντιτίθεται στο μνημόνιο και την υποταγή. Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο στο οποίο διαφαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή θα γνωρίσει εκρηκτική άνοδο, όταν ο Σύριζα υπογράψει το νέο μνημόνιο.
Ένα άλλο παρελκόμενο της εν λόγω δημοσκόπησης αφορά στις κατηγορίες που κατά καιρούς έχουν εκτοξευτεί εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τα συστημικά μέσα, σχετικά με «σατανισμούς» και άλλες φαιδρότητες. Σε κάρτα σχετικά με το κατά πόσον είδαν θετικά οι ψηφοφόροι ενός κόμματος την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στην Ελλάδα με τιμές Αρχηγού Κράτους, οι ψηφοφόροι του Σύριζα απάντησαν θετικά σε ποσοστό 39,5%, της ΝΔ 60,5%, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ 26%, του ΚΚΕ 27%, των ΑΝΕΛ 53,5%, του ΠΑΣΟΚ 42% και πρώτη η Χρυσή Αυγή με 63,5%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου