ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΠΩΣ Η ΝΟΥΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.



Πως μπορεί να μπει ταφόπλακα στην αριστερά;

Το νέο Μνημόνιο –που είτε έτσι είτε αλλιώς- θα ’ρθει, είναι η μεγάλη ευκαιρία για «να μπει ταφόπλακα» στην αριστερά, όπως έντρομοι παραδέχονται και οι ίδιοι οι εκφραστές της. Και είναι στο χέρι της νουδούλας να τη σώσει ή να τη θάψει οριστικά και αμετάκλητα! Μη σας φαίνεται περίεργο και υπερβολικό, επειδή η νουδούλα είναι ημιθανής. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα! Και εξηγούμε αμέσως: για να είναι έγκυρο ένα δημοψήφισμα, χρειάζεται τη συμμετοχή τουλάχιστον του 50% των ψηφοφόρων. Μπορεί, λοιπόν, ο φον Αντωνάκης να βγει και πει από τώρα, ότι «κύριοι Τσιπροκαμμένοι αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην επιχειρήσετε να τις ρίξετε στο λαό. Άμα θέλετε να κάνετε δημοψήφισμα, να το κάνετε στις… κοινοβουλευτικές σας ομάδες. Γιατί αν πάτε να ρίξετε τις ευθύνες στο λαό για να αποφύγετε τις συνέπειες, εμείς του… ευρωπαϊκού μετώπου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) θα καλέσουμε αυτόν το λαό σε ΑΠΟΧΗ και το δημοψήφισμα θα βγει άκυρο»
.
«Επαναστάτες» εκ του ασφαλούς

Επίσης, μπορεί να προσθέσει, ότι σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δε γίνει δημοψήφισμα κι έρθει το νέο Μνημόνιο προς ψήφιση στη βουλή, η νουδούλα και οι συνοδοιπόροι της, δε θα καλύψουν με τις ψήφους τους τις τυχόν διαρροές των… Λαφαζανίστας. Τι μπορούν να κάνουν σ’ αυτή την περίπτωση οι Τσιπροκαμμένοι; Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να ξεχάσουν το δημοψήφισμα. Στο οποίο, έτσι κι αλλιώς η αποχή θα είναι –ως συνήθως- μεγάλη κι αν απέχουν και οι ψηφοφόροι των… φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτάσει η συμμετοχή στο 50%. Από κει και πέρα, αν υπάρξει και άρνηση κάλυψης των διαρροών του ΣΥΡΙΖΑ στην κρίσιμη ψηφοφορία, θα υποχρεωθούν οι… Λαφαζανίστας –που ασφαλώς και είναι… επαναστάτες εκ του ασφαλούς- να κόψουν τις τζάμπα μαγκιές και τα μεγάλα λόγια και να… λερώσουν τα χέρια τους με το νέο Μνημόνιο, γινόμενοι περίγελος της κοινωνίας!   

Η… άσπιλη και… αμόλυντη αριστερά και τα… βράχια

Τι θα γίνει εν τέλει; Σίγουρα, τίποτα από τα παραπάνω! Αν γίνει το δημοψήφισμα, η νουδούλα θα καλέσει τους ψηφοφόρους τους να… σφίξουν την καρδιά τους και να ψηφίσουν υπέρ της… σωτηρίας της χώρας από τα… βράχια κι αν δε γίνει το δημοψήφισμα οι βολευτές της θα ψηφίσουν με χέρια και με πόδια το νέο Μνημόνιο, πάντα για να αποφύγουμε τα… βράχια. Και θα εμφανιστεί η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως… άνετη, ωραία και συνεπής αντιμνημονιακή, για να συνεχιστεί το δούλεμα του λαού για την… αγία και… φιλολαϊκή αριστερά. Και δεν είναι μόνο ότι δεν τολμάει η φοβική ψοφοδεξιά νουδούλα να στείλει μία κι έξω την αριστερά στα σκουπίδια της ιστορίας. Είναι και η απόλυτη εξάρτησή της από τους διεθνείς αφέντες, που θέλουν να υπάρχει οπωσδήποτε μια… άσπιλη και… αμόλυντη αριστερά, για να εξυπηρετεί με τον τρόπο της τα συμφέροντά τους!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου