ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!




Είχαμε επισημάνει σε άρθρο μας τις προηγούμενες ημέρες, ότι κατά την προεκλογική περίοδο ο Τσίπρας έκανε το παν για να ρίξει κόσμο απευθείας στις αγκάλες της Νουδούλας. 

Εξηγήσαμε δε, ότι δύο είναι οι πιθανοί λόγοι για την εσπευσμένη απόδρασή του από την εξουσία (που θυμίζει την ανάλογη απόδραση του Καραμανλή το 2009…): ή ότι έρχεται νέο μνημόνιο, ή συμφωνία τύπου Πρεσπών με τους Τουρκαλάδες για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, ή και τα δύο αυτά μαζί!

Όπως φαίνεται, το πρώτο (το νέο Μνημόνιο) είναι θέμα χρόνου!

Έτσι, αφού πρώτα οι «δανειστές» επέτρεψαν στον Τσίπρα να τα «δώσει όλα», σε αντάλλαγμα για την προδοσία των Πρεσπών, τώρα ανακαλύπτουν ότι το κόστος των παροχών ήταν μεγάλο και πρέπει με κάποιον τρόπο να… καλυφθεί! 

Στη δημοσιότητα, λοιπόν, δόθηκε σήμερα η τρίτη έκθεση αξιολόγησης των θεσμών υπό το πλαίσιο της Ενισχυμένης Εποπτείας, σύμφωνα με την οποία το κόστος των παροχών Τσίπρα είναι πάνω από 1% του ΑΕΠ και ως εκ τούτου υπάρχει «κίνδυνος για την επίτευξη των συμφωνημένων δημοσιονομικών στόχων».

Επιπλέον, λόγω των αθρόων διορισμών από την κυβέρνηση Τσίπρα, ζητείται η μείωση των θέσεων εργασίας στο δημόσιο κατά 1.550 άτομα, σε πρώτη φάση, ενώ υπάρχει πλάνο για μείωση των δημοσίων υπαλλήλων κατά 10.000 την πρώτη διετία και 30.000 μέσα στην τετραετία.

Όπως καταλαβαίνετε, βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου Μνημονίου, το οποίο θα αναλάβει να επιβάλλει ο Κούλης Νουδούλης με τον Μπουμπούκο του, που ξέρει από τέτοια!

--Καταλάβατε τώρα την χρησιμότητα του… πρωτομνημονιακού Κυριάκου Βελόπουλου, ως εφεδρεία ή –σε περίπτωση ανάγκης- ως συνεταίρου (νέου «Καμμένου») του Μητσοτάκη; 

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία 
σ’ αυτό τον τόπο  
το παιχνίδι είναι στημένο!

--Έλληνες πατριώτες που προτιμήσατε αντί της Χρυσής Αυγής να ψηφίσετε Νουδούλα «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας» και τον ψεκασμένο Βελόπουλο, θα ξανακάνετε το ίδιο λάθος στις προσεχείς εκλογές; Θα βάλετε τα χέρια σας να βγάλετε τα μάτια σας;

Ισχυρή Χρυσή Αυγή, 
για να τους χαλάσουμε τα σχέδια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου