ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ 7, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Όσο πλησιάζουμε προς τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, τόσο περισσότερο το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ θα προωθεί την άποψη περί «αριστερού κινδύνου του ΣΥΡΙΖΑ» (παρότι η ίδια «αναγνωρίζει, σέβεται και τιμά τους αγώνες της αριστεράς»), τον οποίο βεβαίως συνδέει με το ενδεχόμενο νέας εκλογικής επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αν και η πλάστιγγα της εκλογικής νίκης έχει γείρει οριστικά υπέρ της ΝΔ, το επιτελείο της συνεχίζει μια άνευ λόγου κινδυνολογία για «τον κίνδυνο επανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ». Με διαφορά, δήθεν πατριωτικά, λογύδρια, ο Μητσοτάκης και οι αυλικοί του (λέγονται και «εθνικόφρονα παπαγαλάκια») θεωρούν ότι μπορεί να επεκτείνουν κι άλλο την κοροϊδία τους απέναντι στον Ελληνικό Λαό. 

Το ερώτημα, το οποίο άμεσα γεννάται, μπορεί να τεθεί ως εξής: 

Έχει να κερδίσει κάτι το αξιόλογο η Πατρίδα και ο Λαός από μια, ακόμη μεγαλύτερη σε έκταση, νίκη της ΝΔ; 

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη όσο και στεντόρεια: 

ΟΧΙ, γιατί η ΝΔ όχι μόνο δεν έχει τίποτα το πατριωτικό το DNA της, έστω και στον ελάχιστο βαθμό, όχι μόνο δυσφημίζει κάθε έννοια Ελληνοπρέπειας με τα πεπραγμένα της, αλλά διαδεχόμενη στην καρέκλα της εξουσίας τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο θα συνεχίσει την σημερινή άθλια διαχείριση των πραγμάτων, αλλά θα την επιδεινώσει πολύ περισσότερο. 

Η ΝΔ, η οποία αναιδώς, ψευδώς και με απύθμενο θράσος ομιλεί σήμερα για «πατριωτικό καθήκον» (υπονοώντας, φυσικά, την υπερψήφισή της), αποτελεί ένα κόμμα, το οποίο από το 1974 και μετά κυβέρνησε για αρκετά χρόνια την Χώρα και μαζί με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές «τσόντες» (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ) ευθύνονται ολοκληρωτικά για την σημερινή ισοπεδωμένη κατάσταση του Τόπου. 

Για ξεκάθαρα ψηφοθηρικούς λόγους, η ΝΔ έβγαλε από το χρονοντούλαπο τον υποτιθέμενο λόγο αντίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Λες και ξεχάσαμε ότι φωνές εθνομηδενισμού υπάρχουν πάμπολλες και στο εσωτερικό της. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τατσόπουλος, Ψαριανός, Καιρίδης, Ελευθεριάδης και τόσοι άλλοι. Επίσης, μίλησε για την πλήρη παράδοση (εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ) της Χώρας στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τον πλήρη αφανισμό της οικονομίας με σοβιετικές μεθοδολογίες, τις σχέσεις στοργής-εξάρτησης με τους παρακρατικούς «αντιεξουσιαστές», την πλήρη αποδόμηση των παραδοσιακών κοινωνικών θεσμών. 

Πράγματι, ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα συνονθύλευμα διαφόρων αριστερών-αριστερίστικων οργανώσεων και ομάδων, στις οποίες κοινή «συνιστώσα», που υπερκαλύπτει τις τυχόν άλλες διαφωνίες τους, αποτελεί το δίπτυχο ανθελληνισμός-εθνομηδενισμός. Αυτό, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η ΝΔ έχει το δικαίωμα να ομιλεί. Όχι μόνο επειδή η ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα αλλοπρόσαλλο και ανερμάτιστο κομματικό σχήμα, το οποίο έχει (έστω και άτυπα) τις δικές του συνιστώσες («δεξιοί», «λαϊκοί δεξιοί», «κεντροδεξιοί», «φιλελεύθεροι», «νεοφιλελεύθεροι» κ.ο.κ.). Ούτε επειδή είναι αυτή που το 1974 διέλυσε την παιδεία και παρέδωσε την Ελληνική Νεολαία έρμαιο στα χέρια της διεθνιστικής αριστεράς. Τα «φρέσκα κουλούρια» έχουν να κάνουν με την πρόσφατη συνοδοιπορία της με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά ζητημάτων. Ψήφιση τρίτου Μνημονίου, Τζαμί στην Αθήνα, σύμφωνο συμβίωσης, «αντιρατσιστικός νόμο», κοινές αρνητικές αναφορές στον «επάρατο εθνολαϊκισμό» (με διαφορετική αφετηρία, αλλά κοινό τέρμα στην καταδίκη του), κ.ο.κ. Ενδυνάμωση της ΝΔ και αποδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σημαίνει συνέχιση της σημερινής φαύλης κατάστασης, με την εξακολούθηση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας της Χώρας, την περαιτέρω εξαθλίωση των εναπομεινάντων εργαζομένων και των αναρίθμητων ανέργων, την πλήρη εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και βεβαίωςτην επικύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία κατά δήλωσή του ο Μητσοτάκης «θα σεβαστεί», γιατί «το κράτος έχει συνέχεια». Συν τοις άλλοις, η πολιτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ θα επαναφέρει στην αναμονή της εξουσίας τον λαβωμένο σήμερα ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αυτός στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανασυνταχθεί και θα είναι σε θέση να απορροφά ακίνδυνα τους όποιους κοινωνικούς κραδασμούς δημιουργούν οι αντεθνικές και αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ. 

Στην «δεξιά της σφαλιάρας», που δέχεται ισότιμα στον πολιτικό διάλογο τους αιώνια προδότες κομμουνιστές, αλλά στήνει ανέντιμες σκευωρίες σε βάρος των Εθνικιστών, ενθυμούμενη και επαναλαμβάνοντας την βρώμικη περίοδο του Καραμανλικού (παρα)κράτους 1974-1981, πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή Εθνικιστική απάντηση. Αυτό, βεβαίως, δεν μπορεί να γίνει από τους Ελλαδέμπορους-Χριστέμπορους και τους πωλητές μαντζουνιών για την φαλάκρα, αλλά από τους Ασυμβίβαστους και Γνήσιους Εθνικιστές. 

Έτσι, λοιπόν, ΜΟΝΟ η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, τόσο μέσα όσο και έξω από την Βουλή, μπορεί και θα αποτελέσει ένα σίγουρο, σταθερό και συνεπές Μέτωπο Εθνικής και Κοινωνικής Αντιπολίτευσης, τόσο ενάντια στους υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων όσο και στους εθνομηδενιστές και τους κοσμοπολίτες της μαρξιστικής αριστεράς και της φιλελεύθερης δεξιάς. 

Ιούλιος και 7, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξανά! 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου