ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!

Ενώ τα τρία αναχώματα του σάπιου συστήματος (ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων) συνετρίβησαν στις ευρωεκλογές και έληξε η χρησιμότητά τους, το σύστημα έβγαλε στη θέση τους δύο νέους λαγούς από το καπέλο. 

Έναν από την «δεξιά» μεριά κι έναν από την «αριστερή», για να ικανοποιεί κάθε… γούστο.

Πρόκειται βεβαίως για τους πολιτικούς κλόουν Βελόπουλο και Μπαρουφάκη – που φαίνονται διαφορετικοί αλλά στην ουσία είναι ίδιοι κι έχουν κοινά –υπερατλαντικά!- αφεντικά.

Ο τελευταίος ατύχησε την τελευταία στιγμή και δεν εξέλεξε την γυρολόγο (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ…) Σακοράφα στην ευρωβουλή για λίγες χιλιάδες ψήφους, αλλά του άνοιξε η όρεξη και θα κατέλθει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Όσον αφορά το ρόλο που θα παίξει αν βρεθούν κορόιδα να τον βάλουν στη βουλή, δεν τον κρύβει καθόλου.

Έτσι, σε σημερινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό της πρεσβείας (ΣΚΑΪ), ερωτώμενος για τις μετεκλογικές συνεργασίες αν μπει στη βουλή, απάντησε ως εξής: «και με τη Νέα Δημοκρατία και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με όλους. Όχι με τη Χρυσή Αυγή».

Τιμή μας και καμάρι μας που μας αποκλείει ένας του φυράματος του Μπαρουφάκη!


-Θυμίζουμε, ότι ο Μπαρουφάκης είναι –μέχρι στιγμής- ο μόνος «Έλληνας» πολιτικός που έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο με τους Τουρκαλάδες – και μάλιστα σε ποσοστά 50-50, δηλαδή «καζάν-καζάν» (μισά-μισά») όπως γουστάρει ο Ερντογάν Πασάς… Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

-Και για να καταλάβουμε πόσο αμερικανάκι είναι ο λεγάμενος, καλό είναι να γνωρίζουμε πως κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στη Γερμανία όπου ήταν υποψήφιος, και σε debate που έγινε εκεί, αποκάλεσε «εγκληματία πολέμου» τον πρόεδρο Πούτιν, τον οποίο επιπλέον κατηγόρησε ότι «υπονομεύει την ευρωπαϊκή και αμερικανική δημοκρατία»

Κατανοητόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου