ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα δημοσκόπηση στην Σουηδία δίνει στους Εθνικιστές την πρώτη θέση για τις επερχόμενες εκλογές


Μια νέα δημοσκόπηση στην Σουηδία προκαλεί πολιτικό σεισμό, καθώς το κόμμα των Εθνικιστών (Σουηδοί Δημοκράτες) έρχεται πρώτο. Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 9ης Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Yougov οι Δημοκράτες της Σουηδίας λαμβάνουν το 25% (+1) και ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής με 24% (+2) οι Σοσιαλδημοκράτες και έπονται οι Συντηρητικοί με 17% (+1).

Μετά την πρωτιά του Σαλβίνι στην Ιταλία και την δεύτερη θέση του AfD στην Γερμανία, προστίθεται τώρα και η Σουηδία στον κατάλογο των χωρών εκείνων όπου οι Εθνικολαϊκές δυνάμεις κυριαρχούν στον πολιτικό χάρτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



ΙΔΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ 
ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σημάδια μεγάλης νευρικότητας εμφανίζει τον τελευταίο καιρό το σύστημα και σίγουρα έχει τους λόγους του.

Σήμερα, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου κρυφής δημοσκόπησης, που έγινε για λογαριασμό ξένης πρεσβείας (μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, μεγάλης σαν… αρκούδα)

Και σας επισημαίνουμε, ότι αυτού του είδους οι δημοσκοπήσεις, που γίνονται για λογαριασμό ξένων πρεσβειών, είναι και οι πιο ακριβείς, για ευνόητους λόγους… Τονίζουμε δε, ότι στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση έχει γίνει αναγωγή επί των εγκύρων, κι από τα αποτελέσματά της προκύπτει ξεκάθαρα πεντακομματική βουλή.

Ιδού η κάρτα με τα αποτελέσματα:

ΝΔ 32%

ΣΥΡΙΖΑ 21%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%

ΠΑΣΟΚ 6,5%

ΚΚΕ 5,5%

Ένωση Κεντρώων 2,2%

ΑΝΕΛ 1,1%

Ποτάμι 1%

Άλλο Κόμμα 7,4%

Αναποφάσιστοι 11,3%


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου