ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΓΕΡΜΑΝΑΡΙΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ «ΠΑΚΕΤΟ» ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Όπως το είχαν προαναγγείλει οι… φίλοι μας οι Γερμανοί, έγινε. Άλλωστε, οι Εφιάλτες Τσίπρας και Καμμένος έχουν μάθει να λένε «ναι σε όλα» και δεν υπήρχε περίπτωση να φέρουν την παραμικρή αντίδραση σ’ αυτό. Έτοιμη, λοιπόν, είναι η συμφωνία για επαναπροώθηση «προσφύγων» στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων» και εκκρεμεί μόνο μια ανταλλαγή επιστολών, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπ. Εσωτερικών, Ελεονόρε Πέτερμαν:

«Έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Τα υπουργεία Εσωτερικών έχουν συμφωνήσει και βρισκόμαστε ενώπιον της άμεσης ολοκλήρωσης. Εκκρεμεί μόνο μια τελική ανταλλαγή επιστολών. Έχουμε συμφωνήσει». 

Όπως προσέθεσε δε, «οι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα ανακοινωθούν μετά την υπογραφή της».

Μάλιστα, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, 2.000 «προσφυγάκια» -για πρώτη δόση- θα επιστραφούν στο προτεκτοράτο Τσιπροκαμμενιστάν. Και έπεται συνέχεια…

Αλήθεια, η κατά τα άλλα λαλίστατη Νουδούλα των «σκληρών» Μπουμπούκων, Βορίδηδων, κ.λπ., τι θέση παίρνει για την καταστροφική συμφωνία με την φράου Μέρκελ; Γιατί δε μας λέει; Είναι… μυστικό;

Το αυτό ισχύει βεβαίως και για τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», που ποιούν την νήσσαν – και ιδίως το… τιμημένο κουκουέ, που είναι και… αντιιμπεριαλιστικό! 

Γιατί άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου