ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Καμένοι και κατεδαφισμένοι


Η τραγωδία των πυρκαγιών, εκτός που μας προξενεί συναισθήματα πίκρας, αγανάκτησης και οργής, μας προξενεί και κάτι ακόμη: Μια παγωμάρα κι ένα φρικιαστικό δέος για την απύθμενα κυνική προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μεταφέρει τις ευθύνες στους ίδιους τους πληγέντες. Ανακάλυψαν οι από παρθενογένεση κυβερνώντες, τα προβλήματα των αυθαιρέτων κατοικιών.

Λες και δεν είναι αυτοί, οι οποίοι ψήφιζαν για δεκαετίες, ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων για νομιμοποίηση των αυθαίρετων. Ρυθμίσεις βεβαίως, που είχαν οικονομικό σχεδιασμό. Δηλαδή, έχεις κακώς κτίσει σπίτι σε σημείο που δεν πρέπει, έχεις σηκώσει και μια μάντρα που εμποδίζει την πρόσβαση σε παραλία και επειδή ψηφίζουν έναν νόμο που σου δίνει δικαίωμα να πληρώσεις ένα πρόστιμο, οι κακοτεχνίες και τα προβλήματα εξαφανίζονται!!!
Με αυτή την πολιτική κυβέρνησαν για δεκαετίες. Από την μια, επιτρέπουν να χτίζονται αυθαίρετα, ανέχονται τις τραγελαφικές πολεοδομίες όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, ψηφίζουν κατά περίπτωση νομιμοποίηση, δημιουργώντας οικιστικά εκτρώματα και φορολογούν έμμεσα κι άμεσα τα παράνομα χτίσματα.
Από την άλλη αφήνουν τις υπηρεσίες (πυροσβεστική, δασοπυροσβέστες, αστυνομία κλπ) χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς εξοπλισμό, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς προσωπικό. Και όταν συμβαίνει η καταστροφή, σφυρίζουν αδιάφορα.
Αλλά ακόμη κι αν δεχθούμε την δικαιολογία τους αυτή. Ας πούμε σαν υπόθεση εργασίας, ότι φταίνε πράγματι τα αυθαίρετα. Αυτό τι σημαίνει δηλαδή; Ότι θα αφήσουμε πολίτες να καούν επειδή κάποιοι έχτισαν παράνομα; Οι υπόλοιποι τι φταίνε; Ποιοι είστε εσείς που λέτε, δια στόματος του  ανεκδιήγητου Τόσκα: «το Μάτι ήταν ένα απέραντο αυθαίρετο» (και συνεπώς, τι να κάνουμε ας πρόσεχαν).
Από πότε αποφάσισε αυτή η χώρα να τιμωρεί την αυθαίρετη δόμηση με θάνατο στην πυρά;
Και γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο, όταν επιχειρούν οι υπηρεσίες για φωτιές π.χ. σε καταυλισμούς ρομά; Εκεί υπάρχει οικιστικό σχέδιο; Οι καταυλισμοί Ρομά δεν είναι ένα απέραντο αυθαίρετο κ.Υπούργε; Και δεν λέω βεβαίως να μην σβήνουν τις φωτιές στους καταυλισμούς, απλά σημειώνω την επιλεκτική υποκρισία, της περίεργης επιδερμίδας των φαύλων αριστερών, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι υπερευαίσθητη και σε κάποιες άλλες εντελώς αναίσθητη.
Η κυβέρνηση των αριστερών ΣΥΡΙΖΑ και των κάλπικων πατριωτών ΑΝΕΛ, επιβεβαιώνει σε κάθε πράξη και κάθε βήμα της, ότι είναι μια κυβέρνηση που αδυνατεί να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα, τους στρατιωτικούς, τα σύνορα, την οικονομία, την δικαιοσύνη και εν τέλει τους πολίτες από απλά καιρικά φαινόμενα βροχών ή από ατυχήματα πυρκαγιών. Δηλαδή είναι μια κυβέρνηση απολύτως ΑΧΡΗΣΤΗ.
Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται. Η δουλειά που θα έχουμε σαν κυβέρνηση είναι πολλή. Η διάθεσή μας όμως για Εθνική Ανασυγκρότηση ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". 
Εθνική Εφημερίδα Εμπρός-Η Φωνή της Αλήθειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου