ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»!

Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν δίνει δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς της στο εξωτερικό. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται τυχαία, καθώς είναι ταυτόχρονα και η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!

«Γιατί να ψηφίζουν οι ομογενείς;», αναρωτιέται η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους «οι Έλληνες ομογενείς, σχεδόν ισάριθμοι με τους ντόπιους, δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίσουν τη ζωή των ντόπιων Ελλήνων», χαρακτηρίζοντάς τους προκλητικά «τουρίστες».

Αντίθετα, το λεχριταριό που κυβερνάει την Ελλάδα εις το όνομα της αφέντρας Μέρκελ και του παλιάτσου Τραμπ, θέλει να ψηφίζουν -και να καθορίζουν τις ζωές των Ελλήνων- οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι και δεν διστάζει να το ομολογήσει: «δεν έχουμε δώσει ψήφο στους μετανάστες που ζουν και εργάζονται πολλά χρόνια στην Ελλάδα και η μοίρα τους κρίνεται από τις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων. Θα δώσουμε ψήφο σε ανθρώπους που έρχονται εδώ μόνο για τουρισμό; 

Θα καθορίζουν δηλαδή τις κυβερνητικές πολιτικές οι καταναλωτές τουριστικών υπηρεσιών και όχι οι εργαζόμενοι σε αυτές; Αυτό μοιάζει περισσότερο με αποικιοκρατικό όνειρο παρά με δημοκρατικό».

Κι όχι μόνο θέλει, αλλά το επιχειρεί κιόλας, με σωρεία «ελληνοποιήσεων»!

Συμπέρασμα: αν δεν αντισταθούμε στα σχέδια των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων κομμουνιστοσυμμοριτών, θα έρθει η μέρα που άλλοι θα καθορίζουν το μέλλον της πατρίδας μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου