ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τουρκική τηλεόραση σε πανικό και προπαγάνδα κατά ΧΑ: “Ποιος θα σταματήσει την ΧΑ;”

"Golden Dawn is the 3rd largest party in greek parliament 
Who is going to stop them?"
(2 ΒΙΝΤΕΟ)


Η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου έχει προκαλέσει πανικό ακόμα και στο τουρκικό κατεστημένο. 

Η κρατική τηλεόραση της τουρκίας - και μάλιστα το αγγλόφωνο δίκτυο TRT - παρουσίασε ολόκληρο προπαγανδιστικό αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή γεμάτο ψευδολογίες και συκοφαντίες. 

Το άθλιο επίπεδο της τουρκικής προπαγάνδας δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τις "χρυσαυγειάδες" της Εφημερίδας Συντακτών, του Έθνους και του Mega την περίοδο των διώξεων (2013).

Το όλο story διαφημίστηκε με πολύ έξυπνο τρόπο για να εξασφαλίσει εμπορική επιτυχία: στο trailer της εκπομπής ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος παρουσιάζεται ως... "o playboy της ελληνικής ακροδεξιάς" που εξηγεί την ελληνικότητα των συμβόλων μας. 

Στο πλήρες αφιέρωμα όμως εμφανίζονται για χιλιοστή φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα γνωστά μυθεύματα περί "επιθέσεων σε μετανάστες, εγκληματικής οργάνωσης κ.ο.κ."

Το πιο ενδιαφέρον σημείο της εκπομπής - που φανερώνει τον πανικό του τουρκικού κατεστημένου για την άνοδο της Χρυσής Αυγής - είναι οι δύο φράσεις του επιλόγου: "Golden Dawn is the 3rd largest party in greek parliament - Who is going to stop them?", δηλαδή: 

"Η Χρυσή Αυγή 
είναι το 3ο μεγαλύτερο κόμμα 
στην ελληνική βουλή 

- Ποιος θα τους σταματήσει;" 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου