ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: Ποιος και πότε πρόδωσε την Μακεδονία μας;



ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ 
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥ 
ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

"ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ! 

TΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ."

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ!

ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" ΤΟΥ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ – ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

«ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»


Μέχρι το 1950 η Ελλάς δεν είχε αναγνωρίσει την Γιουγκοσλαβία όχι μόνον γιατί ενίσχυσε αποδεδειγμένα την κομμουνιστική ανταρσία
κατά του Έθνους, αλλά προπαντός γιατί μέσα στη νέα Γιουγκοσλαβία του Τίτο υπήρχε κράτος με την ονομασία “μακεδονία”!

Ως γνωστόν, όμως, ο Τίτο ήλθε σε σύγκρουση με την Μόσχα και τότε Άγγλοι και Αμερικάνοι άσκησαν πιέσεις στην Ελλάδα, προκειμένου να αναγνωριστεί από την Αθήνα η Γιουγκοσλαβία και να είναι δυνατόν να ενισχυθεί ακόμη και στρατιωτικά ο Τίτο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε περίπτωση σοβιετικής εισβολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου