ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ «ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!

Ένα δημοσίευμά μας, για τις –πέραν εκείνων που υποχρεούται από τον νόμο- παροχές που δίνει ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας στους εργαζομένους του, το παρουσίασαν οι κομμουνιστές ως εξής: «Όταν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής «γλείφουν» τους καπιταλιστές».

Δείτε τα χάλια τους:

«Σαν πιστά σκυλιά του συστήματος, οι απόγονοι του Μεταξά, του Χίτλερ και του Παττακού, δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη κάθε ευκαιρία που τους δίνεται να υμνήσουν τα αφεντικά τους. Έτσι, σε πρόσφατο γλοιώδες κείμενο που ανάρτησαν στη φασιστοσελίδα τους, υμνολογούν τις… «φωτεινές εξαιρέσεις» των κεφαλαιοκρατών που, όπως γράφουν – τάχα- «ακόμα και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν δίνουν απλά στους Έλληνες εργαζομένους τους αυτά που δικαιούνται από τον νόμο, αλλά πολύ περισσότερα!».

Τις… «τιμές» αυτές οι εγκληματίες ναζί της Χρυσής Αυγής τις αποδίδουν στη, γνωστή και μη εξαιρετέα, Καπνοβιομηχανία Καρέλια η οποία- σύμφωνα με τα φασιστοειδή- αποτελεί παράδειγμα «κεφαλαίου που υπηρετεί το λαό και την πατρίδα»(!!!). Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί οι φασίστες διαφημίζουν τις «έξτρα παροχές προς τους εργαζόμενους αλλά και σε κοινοφελείς (sic) σκοπούς» της Καρέλιας Α.Ε. Έκαστος στο είδος του και οι χρυσαυγίτες στο ατέρμονο γλείψιμο των καπιταλιστών».

Η οφειλόμενη απάντησή μας στα θρασύτατα σταλινοειδή:

1ον) Ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας δίνει στους εργαζομένους του πολύ περισσότερα απ’ αυτά που προβλέπουν οι μνημονιακοί νόμοι που έχουν επιβάλλει τα συντρόφια των κουκουέδων που κυβερνούν την χώρα – τα οποία προέρχονται, σε ποσοστό 99% από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Και ναι, μακάρι να υπήρχαν στην Χώρα κι άλλοι εργοδότες σαν τον Καρέλια!

2ον) Ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας δεν είναι διαπλεκόμενος. Δεν έχει στην κατοχή του ΜΜΕ, ούτε παίρνει εργολαβίες από το δημόσιο.

3ον) Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει δημοσίως και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ, ουκ ολίγες φορές, τους διαπλεκόμενους καπιταλιστές. Το ΚΚΕ, μιλάει γενικά κι αόριστα για το «κεφάλαιο», χωρίς ποτέ να έχει τολμήσει να ονοματίσει έστω κι έναν καπιταλιστή. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού το 99% των διαπλεκόμενων καπιταλιστών προέρχεται από τους κόλπους του (Μπόμπολας, Κόκκαλης, Γερμανός, κ.λπ.). Κι είναι αυτοί ακριβώς οι καπιταλιστές που «δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό»!

4ον) Όσον αφορά τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ που πίνουνε το αίμα των εργαζομένων με το καλαμάκι και συσσωρεύουν κέρδη δισεκατομμυρίων, αυτά θα τα βρει το ΣΔΟΕ που θα κάνει «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά του ΚΚΕ, όταν θα υπάρξει στην Ελλάδα Εθνικό Κράτος!

Αυτά και σκασμός! 

Σε κάποιο σημείο του καταγέλαστου δημοσιεύματός τους, οι κουκουέδες χαρακτηρίζουν τους εργαζομένους του Καρέλια «είλωτες». Αν τολμάνε, ας πάνε να το πουν και στους ίδιους! Και να δούμε πως και από πού θα φύγουνε!


Λαθρεμπόρεια μπιζνες παρανομες επιχειρήσεις κλπ....κλπ) που βγηκαν το 91 -92 όταν το ΚΚ ήταν σε διάλυση, δεν ειχε μεινει κολυμπιθρόξυλο στην Ανατολικη ευρωπή και όλοι περιμεναν πότε θα διαλυθει το ΚΚ όπως και σε αλλες χωρες.

Η Σύνδεση Σωκράτη Κόκκαλη,Γιώργο Μπόμπολα,εφημ.Ριζοσπάστης,εφημ.Έθνος, Περισσός, Κα Γκε Μπε και “κερασάκι” στην τούρτα την Μοσσάντ; Στάζι.

Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, εκπαιδεύτηκε από τις Σοβιετικές Μυστικές Υπηρεσίες. Αργότερα, εκπαιδεύτηκε και ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, οπότε με εντολή της KGB, ανέλαβε να είναι πράκτορας της Ministerium für Staatssicherheit (δηλαδή του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας, γνωστό ως Stassi – Στάζι, το οποίο όμως ήταν “παραμάγαζο” της KGB). Ο Σωκράτης Κόκκαλης, αποστέλλεται στην Ελλάδα και αρχίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. 

Την ίδια σχεδόν εποχή, έρχεται και ο Γιώργος Μπόμπολας στην Ελλάδα και ξεκινάει και αυτός επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που ανέπτυξε ο Γιώργος Μπόμπολας, ήταν και η εφημερίδα “Έθνος”. Όλα όμως, με τις “ευλογίες” και την χρηματοδότηση της KGB, αφού το “Έθνος”, έγινε το ανεπίσημο όργανο του ΚΚΕ, δεδομένου ότι ο “Ριζοσπάστης” ήταν ήδη αρκετά βαμμένος κόκκινος ώστε να μπορέσει να την μεταδόσει στην πλατειά μάζα.


΄Έτσι το ΚΚΕ απέκτησε οικονομική δραστηριότητα και μετά αναρωτηθείτε, πόση υποκρισία μπορεί να κρύβει ένα κόμμα, όταν τόσο μεγαλόστομα επιτίθεται στο Μεγάλο Κεφάλαιο, ενώ το ίδιο αποτελεί ένα από τα Μεγαλύτερα Κεφάλαια στην Ελλάδα.Στη παραπάνω φωτό το Σπίτι του Λαού, όπου ο Λαός δεν έχει καμμία θέση)

Πάμε λοιπόν

«Φως στις Οικονομικές Δραστηριότητες του ΚΚΕ

Συγκλονιστικά στοιχεία για τις κρυφές οικονομικές δραστηριότητες που ανέπτυσσε το ΚΚΕ, σε συνεργασία με τους Ανατολικούς, έχουν αποκαλυφθεί πια από δημοσιεύματα του σοβιετικού και ελληνικού Τύπου, αλλά και από ομολογίες των ίδιων των σοβιετικών επισήμων.

Από Ελληνικής πλευράς, υπήρξαν δημοσιεύματα του περιοδικού ΕΝΑ (8.2.91) και των εφημερίδων ΒΗΜΑ (17.2.91) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (30.9.90 και ΑΥΡΙΑΝΗ 12.6.1989), στην τελευταία περίπτωση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής διαμάχης ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμού το 1989.

Παρόμοιες αποκαλύψεις δημοσιεύθηκαν και στον ξένο Τύπο, ενώ το φαινόμενο αυτό αναμένεται ν΄αυξηθεί εν όψει του «ανοίγματος» των μυστικών αρχείων των πρώην κομμουνιστικών καθεστώτων.

Επειδή το σχετικό κεφάλαιο στο βιβλίο καταλαμβάνει περίπου 40 σελίδες, θα αναφέρω όσο μπορώ πιο επιγραμματικά τα σχετικά με το θέμα.

Δημοσιεύματα ΑΥΡΙΑΝΗΣ

«ΕΞΙ μεγάλες εταιρείες, με τζίρο δισεκατομμυρίων (δραχμών εννοείται), ανήκουν στην οικογένεια Φλωράκη, σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΑ χαρτιά που έχουμε στα χέρια μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ανώνυμες εταιρείες:

VET AE
MEVET AE
ΠΡΟΤΕΞΙΟΝ ΑΕ
ΤΕΧΝΟΧΡΩΜ ΑΕ
ΠΟΛΚΑΤ ΑΕ
ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΛ ΑΕ

Οι οποίες ανήκουν και τις διοικούν ο αδελφός του Χαρίλαου Φλωράκη, Λάμπρος Φλωράκης, ο ανηψιός του Γιάννης Φλωράκης, ο γιος του εκδότη του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ Νικόλαος Τρικαλινός, ο εκδότης της εφημερ. ΠΡΩΤΗ Χαρ. Καλογρίτσας, ο Δ. Καπέτσης και άλλα έμπιστα στελέχη του ΚΚΕ.

Εταιρεία ΠΡΟΤΕΞΙΟΝ, Ανώνυμος Τεχνική και Βιομηχανική Εταιρεία.
Καταβεβλημένο κεφάλαιο 529.560.000 δρχ. (αρ.3255 ΦΕΚ/1 Δεκεμβρίου 1986)

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος: Γιάννης Λάμπρου Φλωράκης

Μέλη: Νικόλαος Γεωργίου Τρικαλινός, Γιάννης Α. Νοδάρας, Θεοδόσιος Α. Θεοδωρικάκος και Γεώργιος Αθ. Ζαφειρόπουλος.

VET AE (έτος ίδρυσης 1978)

Έδρα: Πανεπιστημίου 57

Κεφάλαιο: 15.000.000 δρχ. εκ των οποίων 6.000.000 δρχ. του Γιάννη Φλωράκη. 1985, κύριος μέτοχος ο Χρήστος Καλογρίτσας με 28.000 μετοχές και αργότερα τον ίδιο χρόνο 37.000 μετοχές.

Η VET AE συμμετέχει επίσης στις εταιρείες:

1.- ΤΕΞΝΤΑΛ-ΕΛΛΑΣ με μερίδιο 55%

2.- VET TRAVEL ΕΠΕ, με μερίδιο 64%, η οποίαVET TRAVEL έχει μετοχικό κεφάλαιο 1.000.000 δρχ. και ζημιές πάνω από 2.000.000 δρχ.

3.- ΠΡΟΤΕΞΙΟΝ Α.Τ.Β.Ε

4.- TELE TRAVEL ΕΠΕ

ΠΟΛ-ΚΑΤ

Κύριος μέτοχος και Πρόεδρος ο Γιάννης Φλωράκης.

Δεύτερος μέτοχος η εταιρεία VET AE, με αντιπρόσωπο τον Αριστομένη-Σταύρο Θεοδωρίδη.

Στη συνέχεια οι εταιρείες ΠΡΟΤΕΞΙΟΝ και ΠΟΛ-ΚΑΤ συγχωνεύονται, με πρόεδρο πάλι τον Γιάννη Φλωράκη.

Συνολικό Κεφάλαιο: 529.560.000 δρχ.
MEVET, σύνδεση με Βουλγαρία

Ιδρύεται με την αρ. 33926 απόφαση, ΦΕΚ3360/25.10.79, με συγχώνευση της VET με την MACHINO EXPORT.

Έδρα: Σόφια Βουλγαρίας
Αρχικό κεφάλαιο: 5.000.000 δρχ. (5.000 μετοχές χ 1000 δρχ. η μία).

Κατανομή ποσών: VET 2.750.000 δρχ., MACHINO EXPORT 2.250.000 ΔΡΧ.

Η MACHINOEXPORT κατέβαλε το μερίδιό της με έμβασμα από τη Βουλγαρία προς την Τράπεζα Εργασίας (αρ. εντολής 5826/21.12.1979).

Μέτοχοι (συνέλευση 17.6.1981):

Γιάννης Φλωράκης, 2.750 μετοχές
 
Stoian Konstantinov Drandarof, κάτοικος Σόφιας, Alsakov 5, 2.250 μετοχές.

Στο Δ.Σ. επίσης οι Βούλγαροι: Χρίστο Άτσεφ, Μίνο Νίτεφ και Έλι Λόρελ.

Το 1983 γίνονται αλλαγές:

Τις μετοχές τής VET παίρνει ο Κων/νος Κωνσταντινίδης.
Τις μετοχές τής MACHINOEXPORT οι Βούλγαροι Possen Darmendziev και ο Χρίστο Άτσεφ.


Το 1984 παραιτείται ο Γιάννης Φλωράκης
Το 1988, 4 Φεβρουαρίου, επειδή το σύνολο των ζημιών υπερκαλύπτει τα κεφάλαια της εταιρείας, το υπουργείο Εμπορίου ανακαλεί την άδεια σύστασης της εταιρείας και την καλεί να αυξήσει το μετοχικό της κεφάλαιο,ενώ οι ζημιές για τα έτη:

1982 - είναι 19.000.000 δρχ.
1983 - 27.000.000 δρχ.

το κεφάλαιο της εταιρείας είναι μόνο 5.000.000 δρχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ η εταιρεία έχει «μπει μέσα», οι Βούλγαροι συνεχίζουν τις πιστώσεις, που:

το 1982 είναι 122.000.000 δρχ.
το 1983 είναι 152.000.000 δρχ.

Συνεχίζεται...........και ό,τι έπεται είναι απείρως πιο ενδιαφέρον από όσα διαβάσατε πιο πάνω. Έχει πολλά ακόμη, πολλά...δυστυχώς!

Και για το πόσο το ΚΚΕ είναι το Κόμμα του Λαού, κι άλλα τέτοια ηχηρά, διαβάστε το πιο κάτω, μια που τυχαία "έπεσα επάνω του".


Τυποεκδοτική: Οι απολύσεις και οι παραπλανήσεις. Όπως είναι ήδη γνωστό, εδώ και μερικές εβδομάδες το ΚΚΕ, μέσω της "Τυποεκδοτικής" που ελέγχει, προχώρησε σε απολύσεις. 

Αυτό, ίσως, να μην προκαλεί καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν τα "έργα και ημέρες" του Περισσού. 

Παρουσιάζει, όμως, ενδιαφέρον το τί απάντησε η κ. Παπαρήγα στη Βουλή , σε νύξη που τις έγινε για τις συγκεκριμένες απολύσεις: " έγιναν εξ αιτίας της παύσης της συνεργασίας με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, τα οποία έκαναν δικές τους μονάδες, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν στην επιχείρηση φέσια εκατ. ευρώ".

Και το απλό ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Τί διαφορετικό θα απαντούσε ένας καπιταλιστής απ' την απάντηση που έδωσε η κ.Παπαρήγα; Τίποτα το διαφορετικό. 

Η επιχειρηματολογία είναι κοινή: "πέσανε οι δουλειές", "αυξήθηκε το κόστος", "αθέμιτος ανταγωνισμός ανταγωνιστών" κλπ.

Και φυσικά ως γνήσια σταλινική που παραπλανεί το κοπάδι, ισχυρίστηκε οτι η "Τυποεκδοτική" υπάρχει "για να εκδίδουμε την εφημερίδα και τα έντυπά μας και για να μην εξαρτιόμαστε από τους άλλους". Ενώ, όπως είναι ευρέως γνωστό, η "Τυποεκδοτική" τυπώνει και άλλες εφημερίδες και έντυπα ενώ παίρνει και κρατικές δουλειές.

Το ΚΚΕ ΑΕ διέρχεται και αυτό οικονομική κρίση.

Άντε, πάμε και για άλλα κουπόνια, για άλλο οικονομικό σαφάρι σε πρώην κνίτες και νυν επιχειρηματίες.

Για όσους αφελείς νομίζουν πως η Τυποεκδοτική είναι δυο-τρεις μηχανές σε ένα υπόγειο του ΚΚΕ που βγάζει τον Ριζοσπάστη, έχουμε νέα. Ορίστε η Τυποεκδοτική Α.Ε. ιδιοκτησίας του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος: 


Τον Οκτώβριο του 1991, στο πλαίσιο ενός ελληνο-διεθνούς συνεδρίου, ήρθε στην Ελλάδα ο υπαρχηγός της KGB στην Ελλάδα (1983-1986) Βίκτορ Γκουντάρεφ, όπου και μίλησε.

Θέμα του συνεδρίου:"Πρόσφατες εξελίξεις στη Σοβιετική Ένωση..." και οργανώθηκε από το "Ϊδρυμα Πολιτικών Μελετών και Επιμόρφωσης"

Ο Γκουντάρεφ αποκάλυψε όλη την κρυφή δραστηριότητα των Σοβιετικών στη χώρα μας. Οι αποκαλύψεις του Γκουντάρεφ έγιναν και προφορικά αλλά και γραπτά σε κείμενο που διενεμήθη σε Έλληνες και ξένους συνέδρους.".

Στη συνέχεια αναφέρονται όλα όσα αποκάλυψε ο Γκουντάρεφ, αλλά στο επίμαχο θέμα του συγγραφέα Παύλου Αναστασιάδη, ο πρώην υπαρχηγός της KGB είπε:

"Εκστρατεία κατασπίλωσης του δημοσιογράφου-ξενου ανταποκριτή Παύλου Αναστασίαδη, συγγραφέα του παρόντος βιβλίου (χορεύοντας με τις αρκούδες) καθώς και του βιβλίου (του 1983) "Πάρτε το ΕΘΝΟΣ στα χέρια σας", που αφορούσε τις σχέσεις της KGB με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και τους μηχανισμούς διάβρωση του Δυτικού Τύπου.

Δήλωσε (ο Γκουντάρεφ) ότι έγιναν συσκέψεις στελεχών της KGB στη Μόσχα και στην Πρεσβεία της Αθήνας και ότι αποφασιστηκε να γίνει εκστρατεία στον Ελληνικό και ξένο Τύπο, "ώστε να παρουσιαστεί ο Αναστασιάδης σας πράκτορας που προσπαθούσε να υπονομεύσει την Ελληνική Δημοκρατία και να κατασπιλώσει τον προοδευτικό Τύπο" Πρόσθεσε: 

"Δεν αμφιβαλλω ότι αυτή η εκστρατεία σε μεγάλο βαθμό πέτυχε τον σκοπό της και ότι του κάναμε αρκετή ζημιά".

Ο συγγραφέας στο βιβλίο του (χορεύοντας με τις αρκούδες) αναφέρει ότι όλα όσα γράφει είναι αποτέλεσμα έρευνας των τελευταίων 40 χρόνων δηλαδή 1991 και πίσω.

Σελ. 162 διαβάζω: «Ουδέποτε ένα «κομματικό απόρρητο» δεν φυλάχθηκε με τόση προσοχή και αδιαφάνεια όσο τα περιουσιακά στοιχεία του κόμματος. 
Παρά τις προβλέψεις του Καταστατικού, που απαιτούν τη σχετική ενημέρωση της Κεντρικής Επιτροπής, παρά τις κατά καιρούς αιτήσεις μελών του Πολιτικού Γραφείου, η τριάδα των «μυημένων» (Χ. Φλωράκης, Ν. Καλούδης, Δ. Μαυρομμάτης) δεν αποκάλυψε τίποτα. 

Αγνοια έχει ακόμη και μια ειδική επιτροπή με αντικείμενο τη γενική παρακολούθηση των επιχειρήσεων ...;»

Και σελ. 163: «Οι οικονομικές δραστηριότητες του ΚΚΕ αναπτύχθηκαν με αυστηρότατα μυστικό τρόπο. Ουσιαστικά υπάρχουν τρεις τομείς, οι οποίοι χωρίζονται μεταξύ τους με στεγανά.

Ο πρώτος είναι η κτηματική περιουσία του ΚΚΕ στην Ελλάδα

Ο δεύτερος είναι η νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητά του, μέσω διαφόρων προσώπων, που αναλαμβάνουν το ρόλο της «βιτρίνας».

Ο τρίτος είναι οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό με τη βοήθεια της SED(του ΚΚ Ανατολικής Γερμανίας), του ΚΚ Γαλλίας και του ΚΚ Πορτογαλίας.

Η κτηματική περιουσία του ΚΚΕ δεν περιλαμβάνει μόνο το τεράστιο οικόπεδο, όπου είναι κτισμένο το συγκρότημα των κτιρίων της Κεντρικής Επιτροπής στον Περισσό (το Σπίτι του Λαού) και το διπλανό τυπογραφείο (ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ).

Οϋτε μόνο το επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας -πίσω από το Πολυτεχνείο- όπου στεγάζεται η ΚομματικήΟργάνωση Αθήνας, για την ανακαίνιση του οποίου διετέθησαν ποσά της τάξεως των 100 εκατομμυρίων δρχ.

Περιλαμβάνει ακόμη, σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, περισσότερα από 800 κτίρια και διαμερίσματα, διάσπαρτα σε διάφορες πόλεις, όπως επίσης και καλλιεργήσιμα κτήματα.»

Νομίζετε ότι τελειώσαμε;; Σας γέλασαν! Ακόμη δεν αρχίσαμε.

Συνεχίζουμε

Σελ. 164: «Πριν από μερικά χρόνια το ΚΚΕ μπήκε στο χώρο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, κυρίως με την «Τρανς-Οριεντ Σίπινγκ Κόμπανι», η οποία βέβαια κινείται επιχειρηματικά και απολαμβάνει όλες τις ειδικές ρυθμίσεις, που υπάρχουν στην Ελλάδα για την αποφυγή της καταβολής φόρου. Οι συναλλαγές της κυρίως ήταν με τις Ανατολικές Χώρες και ιδιαίτερα με τη Σοβιετική Ένωση.

Εν τούτοις, πληροφορίες που δόθηκαν από τη Μόσχα προς το ΚΚΕ, πριν από ένα χρόνο περίπου, ανέφεραν ότι η εταιρεία χρησιμοποιήθηκε για να εξαχθούν από τη Σοβιετική Ένωση κεφάλαια που είχαν συγκεντρώσει άνθρωποι του Μπρεζνιεφικού καθεστώτος. Τότε, στην «Τρανς-Οριεντ» έγιναν μερικές αλλαγές προσώπων και το θέμα έληξε εκεί ...;

Το 1978 ιδρύθηκε η πρώτη μεγάλη εμπορική ανώνυμη εταιρεία του είδους (εισαγωγικό-εξαγωγικό εμπόριο), η οποία γρήγορα δημιούργησε γύρω της ένα σύνολο από μικρότερες επιχειρήσεις «δορυφόρους» ...;

...;Η επιτυχία της πρώτης (επιχείρησης) δημιούργησε αισιοδοξία. Το 1981 ιδρύθηκε η δεύτερη μεγάλη εξαγωγική επιχείρηση, η οποία μάλιστα το 1987 απέκτησε και ένα εργοστάσιο στην περιοχή του Βόλου. Αυτή ασχολήθηκε κυρίως με προϊόντα μετάλλου.

Γύρω από τις δύο αυτές επιχειρήσεις υπάρχει ένας αστερισμός μικρότερων.

Μία εξ αυτών -ασχολούμενη με εμπορία φαρμακευτικών ειδών- επιβεβαίωσε μάλιστα το ρητό «το χρήμα δεν έχει ούτε χρώμα ούτε μυρωδιά. Η εταιρεία αυτή για χρόνια έσπαγε το εμπάργκο, που είχε επιβάλλει ο ΟΗΕ στη Νότιο Αφρική,στέλνοντας στο Γιοχάνεσμπουργκ μεγάλες ποσότητες φαρμάκων ...;

Ξέρετε, το απαρτχάιντ, το τότε ρατσίστικο, φασίστικο και εγκληματικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής, όπου οι μαύροι, για τους λευκούς, ήταν σε μοίρα σκουπιδιών. Σε κείνο το καθεστώς είχε επιβληθεί εμπάργκο.

Αλλά, επειδή ο Κομμουνισμός είναι το πνεύμα του λαού και καλά!!! το ΚΚΕ πολύ νοιάζεται για το λαό, σπάγανε το εμπάργκο, για να δώσουν φάρμακα στους καταπιεσμένους μαύρους! Εύγε!!!!

Τι ήρωες βρε παιδί μου!!!

Βίλλες, Ξενοδοχεία, εταιρείες οικοδομικές, δημοσκοπήσεων, διαφημίσεων και θεαμάτων, εμπόριο όπλων ...;και ...;και ...;και ...;ούτε που μπορείτε να το φανταστείτε τι χρήμα έχει αυτό το κόμμα και πώς το έχει αποκτήσει!

ΚΚΕ, 

ΟΠΩΣ :
ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, 
ΚΟΚΚΑΛΗΣ, 
ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ


Νομίζω ότι η ανάλυση των αρχικών θα έπρεπε να είναι:

ΚΚΕ = Κόμμα Καθολικής Εξαπάτησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου