ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Μυστικές τεχνικές για... την εκλογική εκτίναξη του Σύριζα διδάχθηκε ο Τσίπρας στο Ισραήλ

Οι συνταξιούχοι δεν “τσίμπησαν”: Δεν μας ξεγελάνε τα ψίχουλα του Τσίπρα μπροστά στα όσα χάνουμε!





Ο Τσίπρας παρέα με τον γνωστό ταχυδακτυλουργό, που λύγιζε κουτάλια, Γιούρι Γκέλερ, συζητάνε νέες τεχνικές διακυβέρνησης της χώρας και για το πώς θα αναστηθούν τα ποσοστά του Σύριζα...

Και μια συμβουλή στον απερχόμενο: Don't do it Alexis!




Οι συνταξιούχοι δεν “τσίμπησαν”: Δεν μας ξεγελάνε τα ψίχουλα του Τσίπρα μπροστά στα όσα χάνουμε!


Παρά τις προπαγανδιστικές προσπάθειες του Τσίπρα να πείσει ότι επαναφέρει τα εφετινά Χριστούγεννα την 13η σύνταξη, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Κάτι, άλλωστε, το οποίο αντελήφθησαν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, οι ίδιοι οι συνταξιούχοι. Έτσι, λοιπόν, για «ψίχουλα και για στάχτη» στα μάτια κάνουν λόγο οι μεγαλύτερες ενώσεις των συνταξιούχων της Χώρας σχετικά με τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την παροχή μιας σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους που αφορά περίπου 1,6 εκατομμύρια άτομα σε σύνολο παραπάνω από 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχων. 

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Δήμος Κουμπούρης δήλωσε ότι «η κυβέρνηση με τις διακηρύξεις της προσπαθεί δίνοντας ψίχουλα να μας ρίξει στάχτη στα μάτια όπως έκαναν και οι άλλες κυβερνήσεις, καθώς αυτά που θα δοθούν είναι από αυτά που αφαιρέθηκαν από τις λεηλατημένες συντάξεις μας κύριες και επικουρικές, την ίδια ώρα μάλιστα που καταργούν το ΕΚΑΣ και μειώνουν τις ασφαλιστικές δαπάνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Παντελή Τάτση, ο οποίος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν καλύπτουν όσα μας πήραν όλα αυτά τα χρόνια, είναι ψίχουλα μπροστά στις απώλειες που είχαμε από το 2010-2014 που έφτασαν τα 38 δισ. ευρώ και θα φτάσουν τα 50 δισ. ευρώ. Δεν μας ξεγελάνε και είναι ντροπή να μιλάνε για 13η Σύνταξη με ένα επίδομα από χρήματα που τα έχουμε πληρώσει με τον ιδρώτα μας».

Κάλεσμα απευθύνουν οι Ομοσπονδίες στους συνταξιούχους από όλες τις γωνιές της Ελλάδας για τις 15 Δεκεμβρίου στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 5 το απόγευμα και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να δηλώσουν δυναμικά το δικαίωμα τους στη ζωή.

Οι παροχές-απάτη, που έχουν χρησιμοποιηθεί ως προπαγανδιστικό εργαλείο και στο παρελθόν από διάφορες κυβερνήσεις (προ και επί εποχής Μνημονίων), έχουν γίνει πλέον αντιληπτές από τα μέχρι πρότινος θύματα

Ο Ελληνικός Λαός, από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους άνεργους κλπ., είναι γνώστης πια της πραγματικής ζοφερής εικόνας που επικρατεί στην ζωή του και δεν προτίθεται πλέον να νομιμοποιήσει με την ψήφο του κανέναν πολιτικό απατεώνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου