ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Οι γραφικοί σταλινοτσολιάδες και οι καταγγελίες ότι «τους παρακολουθούν»



Μία νέα «είδηση» έχει «συγκλονίσει» τον πολιτικό κόσμο της χώρας και έχει προκαλέσει την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Ο λόγος για τις καταγγελίες του ΚΚ€ ότι «υπάρχουν συνακροάσεις» στο τηλεφωνικό κέντρο τόσο του ΚΚΕ, όσο και του Σύριζα, της ΝΔ και του κόμματος «Ποτάμι», οι οποίες προκάλεσαν ποικίλα σχόλια, αλλά και την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας σχετικά με το ζήτημα.

Εμείς, από την πλευρά μας, απλώς να επισημάνουμε την υποκρισία του πολιτικού κατεστημένου και να ανασύρουμε ένα απόσπασμα από άρθρο του Αρχηγού της Τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, Νικόλαου Μιχαλολιάκου από τις 5 Ιουλίου του 2014:

«Αμέσως μετά την παράνομη σύλληψή μας, η οποία έγινε χωρίς την άρση της βουλευτικής μας ασυλίας, με τρόπο αντισυνταγματικό και δικολαβίστικο, μας οδήγησαν στην εισαγγελέα η οποία δήλωσε ενώπιον μάλιστα των συνηγόρων μας ότι υπάρχουν "προγενέστερες συνακροάσεις" οι οποίες αποδεικνύουν την ενοχή μας!!! Μόνο που οι συνακροάσεις αυτές δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην δικογραφία. Σε μία δικογραφία που έχουν γίνει εγκλήματα πολιτικά και ποινικά.

Σχετικά με τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων μας, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού CRASH περιέχει άρθρο σύμφωνα με το οποίο εγένετο συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες άλλες ήταν νόμιμες και άλλες παράνομες! Είναι σαφές ότι αναφέρεται στις περίφημες συνακροάσεις για θέματα εθνικής ασφαλείας, για τις οποίες μας μίλησε η εισαγγελεύς και οι οποίες εξαφανίστηκαν εντελώς

Αν θεωρήσουμε, λοιπόν, ότι οι καταγγελίες του ΚΚΕ δεν είναι απλώς οι φαντασιώσεις των απολιθωμάτων του εν Ελλάδι σταλινισμού, δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται κανείς, αφού το γεγονός ότι υπάρχουν παρακολουθήσεις τηλεφώνων το έχει αποδείξει η Χρυσή Αυγή από το 2014. Συνεπώς, στην περίπτωση αυτή, μάλλον... αργά ξύπνησαν οι σύντροφοι.

Μιλώντας επί του ζητήματος στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας, είπε: «Αυτό που συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες ήταν κάθε κλήση που γινόταν προς το ΚΚΕ με απόρρητο αριθμό απαντούσαν την ίδια ώρα και τα τηλεφωνικά κέντρα άλλων κομμάτων. Δηλαδή γινόντουσαν με απόκρυψη αριθμού τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να μιλάει κανείς την ώρα που η τηλεφωνήτρια απαντούσε. 

Άρα υπήρχαν κλήσεις από ένα τηλεφωνικό κέντρο και αυτόματα οι κλήσεις αυτές γινόντουσαν και σε άλλα κόμματα. Μιλάμε για ένα τηλεφωνικό κέντρο με ανεπτυγμένη τεχνολογία. Αυτό παρατηρήθηκε τις δυο τελευταίες ημέρες και οι κλήσεις ήταν επαναλαμβανόμενες»

Χωρίς να θέλουμε να... κακοκαρδίσουμε τα «συντρόφια», μάλλον κάποιοι πιτσιρικάδες σας έχουν πάρει στο ψιλό! Ή, για να το θέσουμε στην σωστή του βάση, με ψευδοκαταγγελίες ότι δήθεν σας παρακολουθούν δεν χτίζεται «αντισυστημικότητα», ιδιαίτερα αν προσπαθείς να βάλεις στο «παιχνίδι» τον Σύριζα, την νουδούλα και το «Ποτάμι» του Μπόμπολα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου