ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΛΑΡΡΥ ΦΙΝΚ... ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ «BLACKROCK» ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ!!!



Εδώ και τόσες μέρες που τα τσοντοκάναλα μας βομβαρδίζουν με την τύχη των «Κόκκινων Δανείων» και για τα επικείμενα stress-tests των Ελληνικών Τραπεζών, έχετε ακούσει να γίνεται λόγος για την Επενδυτική Εταιρεία «BlackRock»; Πολύ σποραδικά!.. Κι όταν την αναφέρουν οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι, αποκρύπτουν πως πρόκειται για μία 100% Σιωνιστική Εταιρεία με επικεφαλής τον 62χρονο Εβραίο Λόρενς (χαϊδευτικο Λάρρυ) Φίνκ, που σκοπό έχει να πάρει κοψοχρονιά όλη τον πλούτο της Ελλάδος, των πετρελαίων και του χρυσού συμπεριλαμβανομένων!..

Όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, μέχρι σήμερα η «BlackRock» έχει εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο για έρευνες και μελέτες. Ωστόσο, ακόρεστοι όπως είναι οι Σιωνιστές, «βγάζει» την Ελλάδα ως την πιο επικίνδυνη χώρα για χρεοκοπία. Στόχος των Εβραίων Σιωνιστών είναι να «φάνε» φτηνά κόκκινα δάνεια, σπίτια και εταιρείες, όλο το ελληνικό υπέδαφος, μαζί με την ελληνική ύπαιθρο και τα νησιά μας!..

Ιδού, για παράδειγμα, με τι απλό τρόπο θα πλουτίσει εν μια νυκτί η «BlackRock» από τα «Κόκκινα Δάνεια» των χρεοκοπημένων Ελλήνων: Τους χρυσοπληρώνουμε για να κρίνουν τις αξίες των ακινήτων που έχουν πάρει οι ελληνικές τράπεζες ως εγγυήσεις από τους δανειολήπτες, κρίσεις που οδηγούν σε αποφάσεις για το αν είναι επαρκώς καλυμμένα τα δάνεια. Οι Σιωνιστές θα εισηγηθούν στην ελληνική πλευρά αν και πώς πρέπει οι ελληνικές τράπεζες να πουλήσουν κόκκινα δάνεια σε ξένα funds. Το έργο που αναλαμβάνει η BlackRock είναι πολύ σοβαρό γιατί θα κρίνει την τύχη πολλών δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και τουλάχιστον άλλων τόσων ακινήτων. 

Ο λόγος είναι για την τύχη που θα έχουν 77 δισ. κόκκινα δάνεια -επί συνόλου 220 δισ.- τα οποία παρασύρουν ελληνικά περιουσιακά στοιχεία αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Αν αυτά αλλάξουν χέρια τώρα και η ελληνική οικονομία ανακάμψει, η αξία τους θα πολλαπλασιαστεί. Το διακύβευμα είναι μείζον, γιατί η BlackRock είναι ο φορέας που θα υποδείξει ουσιαστικά στην Ελλάδα τον τρόπο διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

ΖΗΤΗΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ

Υπολογίστηκε ότι οι τέσσερις τράπεζες διεξήγαγαν το 40% των συναλλαγών στα νομίσματα, που είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Η αξιολόγηση και οι προτάσεις διαχείρισης των κόκκινων δανείων ακούγονται σαν μια κουραστική τραπεζική εργασία, αλλά δεν είναι. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν έχουν τεράστια σημασία γιατί ανάλογα με την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα μπορεί η μισή χώρα να φύγει κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης. Πολλές χιλιάδες επιχειρήσεις και ακίνητα θα κριθούν ανάλογα με το πού θα τοποθετηθεί ο πήχης και μπορεί να καταλήξουν πάμφθηνα στην ιδιοκτησία funds, τα οποία θα πουλάνε σε δύο χρόνια σε πολλαπλάσιες τιμές σε όποιον προσφέρει το υψηλότερο τίμημα.

Εκτός όμως από το εύλογο ερώτημα γιατί η BlackRock διαμορφώνει αρνητικό κλίμα, ενώ ταυτόχρονα καλείται να αξιολογήσει, υπάρχει παράλληλα και ένα ζήτημα ηθικής τάξεως. Η BlackRock πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο των stress tests που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. Για τη δουλειά αυτή η αμοιβή που έλαβε ήταν περίπου 21-22 εκατ. ευρώ. Για τον δεύτερο κύκλο των πρόσφατων τεστ η αμοιβή της δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά κατά πληροφορίες κινείται στα ίδια επίπεδα.

ΛΑΡΡΥ ΦΙΝΚ, Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ «BLACKROCK» ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ

Ο γεννημένος το 1952 Λώρενς Ντάγκλας Φίνκ είναι ο άνθρωπος πίσω από τον κολοσσό της «BlackRock» και αποτελεί την ενσάρκωση του αμερικάνικου ονείρου. Μεγαλωμένος σε εβραϊκή οικογένεια, με πατέρα ιδιοκτήτη καταστήματος υποδημάτων και μητέρα δασκάλα Αγγλικών, ο Φινκ, αφού εργάστηκε σε τράπεζες, ίδρυσε το 1988 την ΒlackRock. Το «Forbes» τον έχει κατατάξει 42ο μεταξύ των προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, οι «Financial Times» τον ανέδειξαν το 2011 Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δεκαετίας, ενώ η βίβλος της Wall Street, το «Βarron’s», τον ανακηρύσσει επί επτά συναπτά έτη τον καλύτερο CEO.

Ο Φινκ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, άλλοτε για δουλειές, όπως συνέβη τον Δεκέμβριο του 2013 που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και άλλοτε για διασκέδαση. Αλλωστε, έχει χρονομισθώσει (αντί 500.000 τον χρόνο, όπως φημολογείται) μια από τις βίλες του συγκροτήματος «Αmanzoe» στο Πόρτο Χέλι. Εκεί τον περασμένο Ιούνιο έγινε ο γάμος του γιου του Τζόσουα με μια εντυπωσιακή Σέρβα, γεγονός που έφερε την περιοχή σε επαφή το οικονομικό jet set, αφού πηγαινοέρχονταν ελικόπτερα και έκαναν την εμφάνισή τους αρκετά mega yachts.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου