ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Χαράλαμπος Βουρλιώτης και Νίκος Μιχαλολιάκος κάνανε μαζί την θητεία τους στην 77 Γ΄ ΕΣΣΟ, ως υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί!

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ; 

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;


Μέχρι τώρα πλανιόταν σαν φήμη, αλλά το επιβεβαίωσε με άρθρο της στην ιστοσελίδα «Κοινωνικός Εθνικισμός» η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια: Ο διαβόητος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης που συνέταξε το καταδικαστικό για την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή κατηγορητήριο, βασιζόμενος στο πλαστό καταστατικό του Λαϊκού Συνδέσμου, που του έδωσε ο μπολσεβίκος δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, έχει προηγούμενα με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο: Όπως αποκαλύπτει η κ. Ζαρούλια, Χαράλαμπος Βουρλιώτης και Νίκος Μιχαλολιάκος κάνανε μαζί την θητεία τους στην 77 Γ΄ ΕΣΣΟ, ως υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί! Και επειδή ο Μιχαλολιάκος τον είχε πήξει στα καψώνια καθότι ο Βουρλιώτης ήταν από τότε… «προοδευτικός», ο συγχωριανός του Αθανασίου και της Κουτζαμάνη από την Λέσβο, το κράταγε «μανιάτικο» στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον εκδικήθηκε μόλις του δόθηκε η ευκαιρία!..


ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ το εξής: Σε οποιοδήποτε άλλο ευνομούμενο Κράτος και μόνο η πληροφορία ότι ο Βουρλιώτης είχε προηγούμενα με τον Μιχαλολιάκο από την θητεία τους ως Υ.Ε.Α., θα ήταν λόγος εξαιρέσεως του «προοδευτικού» εισαγγελέα από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Αλλά, βέβαια, η Ελλάς των Σαμαρο-Βενιζέλων δεν είναι ευνομούμενο Κράτος. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, η δίκη της Χρυσής Αυγής καταφθάνει και η Ελληνική Ιστορία θα γράψει τον αντεισαγγελέα Βουρλιώτη στα μαύρα κατάστιχά της, δίπλα στους δικαστές που καταδίκασαν τον Κολοκοτρώνη. Και το σαθρό κατηγορητήριο Βουρλιώτη για την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή θα διδάσκεται στις Σχολές των Δικαστών, ως παράδειγμα κακής και στρατευμένης Δικαιοσύνης, που ντροπιάζει την Δικαστική Εξουσία…

Κοινός Νούς - Εφημεριδα "Στόχος"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου