ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Ενώ η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα δε λέει να κοπάσει, παρά την αλλαγή του καιρού, πολλοί έχουν ένα εύλογο ερώτημα: γιατί το φαινόμενο αυτό παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα, κι όχι στις υπόλοιπες χώρες της νότιας Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία), όπου οι συνθήκες φαίνονται ιδανικές; Και τι σχέση έχει μ’ αυτό, το ότι η Χρυσή Αυγή είναι εκτός βουλής; Έχει και παραέχει!

Ευνοϊκότατες οι συνθήκες για λαθρομετανάστευση σε Ιταλία και Ισπανία!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στην Ιταλία, υπήρχε ο «κέρβερος» Σαλβίνι και με την πολιτική του μείωσε την λαθρομετανάστευση κατά 95% μέσα σ’ έναν χρόνο! Τώρα όμως ο Σαλβίνι έχει ανατραπεί και στην εξουσία βρίσκεται η καθεστωτική κεντροαριστερά, η οποία είναι των «ανοιχτών συνόρων». Παρ’ όλα αυτά, οι λαθρομετανάστες που… προτιμούν την Ιταλία εξακολουθούν και στην μετά Σαλβίνι εποχή να είναι ελάχιστοι σε σχέση μ’ αυτούς που… προτιμούν την Ελλάδα! Μάλιστα, οι Αφρικανοί κάνουν ολόκληρο κύκλο για να μπουν στην Ευρώπη (μέσω Τουρκίας και νησιών του Αιγαίου), ενώ η Ιταλία είναι μπροστά τους! Στην Ισπανία, οι συνθήκες είναι ακόμα καλύτερες. Στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε το Σοσιαλιστικό κόμμα (το ΠΑΣΟΚ της Ισπανίας), το οποίο και θα σχηματίσει κυβέρνηση με τους Podemos (τον ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας). Και τα δύο αυτά κόμματα είναι ενεκτικά στην λαθρομετανάστευση.

Επιπλέον, στη χώρα αυτή υπάρχει πραγματικό λαϊκό κύμα «συμπαράστασης» κι όχι αστεία. Σας θυμίζω ότι πέρυσι έγινε μια συγκέντρωση 200 και πλέον χιλιάδων αριστερών στην Βαρκελώνη, με σύνθημα «φέρτε μας πρόσφυγες», όταν στην Ελλάδα ανάλογες συγκεντρώσεις μαζεύουν μόνο λίγες δεκάδες επαγγελματίες «αντιρατσιστές» της ΑΝΤΑΡCIA και του ΣΥΡΙΖΑ, που κυνηγάνε το… μεροκάματο από τον Σόρος. Επιπλέον, η Ισπανία συνορεύει ή είναι «δυο βήματα» από μια σειρά από χώρες που… εξαγάγουν λαθρομετανάστες (Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία, κ.τ.λ.), οι οποίοι όμως προτιμούν να κάνουν το γύρο της Ευρώπης για να φτάσουν στην Τουρκιά και να περάσουν απέναντι. Γιατί εδώ, λοιπόν, κι όχι εκεί;

Μεθόδευση ορατών και αόρατων κέντρων

Κατ’ αρχάς, το ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται πλέον στην Ευρώπη μόνο από μία κατεύθυνση (από την Τουρκιά στα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο), αποδεικνύει ότι υπάρχει μεθόδευση των ορατών και αόρατων κέντρων του εξωτερικού! Διότι, δεν είναι κορόιδο π.χ. ο Μαροκινός επίδοξος λαθρομετανάστης να μην επιχειρήσει να μπει στην Ισπανία που είναι δίπλα του και να κάνει ολόκληρο κύκλο για να περάσει στην Ευρώπη μέσω Τουρκιάς. Υπάρχουν κάποιοι που του δίνουν κατεύθυνση. Που του λένε: «όχι από δω, από κει θα πας! Η “πύλη εισόδου” είναι η Ελλάδα»! Κι αυτός υπακούει, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

«Φτου κακά» για το παγκόσμιο σύστημα!

Ας εξηγήσουμε το φαινόμενο… Στην Ιταλία, μπορεί να ανετράπη ο Σαλβίνι, αλλά η κυβέρνηση κεντροαριστεράς – 5 Αστέρων δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση, άρα είναι επί ξύλου κρεμάμενη κι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πέσει! Κι αν πέσει και γίνουν εκλογές, είναι σιγουρότατο ότι θα επιστρέψει πανηγυρικά στην εξουσία ο Σαλβίνι! Κι αυτή τη φορά όχι με τους γελοίους των 5 Αστέρων, που του έβαζαν «φρένο» σε πολλά και διάφορα, αλλά με συμμάχους τον Μπερλουσκόνι και τους φασίστες της Μελόνι. Ατόφιοι φασίστες σε κυβέρνηση χώρας της Ευρώπης – και μάλιστα μετά από εκλογές; «Φτου κακά», για το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας! Για να αποτραπεί, λοιπόν, ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι παγκόσμιοι τύραννοι δεν προκαλούν τον ιταλικό λαό, αποκλείοντας μέχρι νεωτέρας την Ιταλία ως χώρα υποδοχής και παραμονής νέων λαθρομεταναστών!

Ο κίνδυνος των φαλαγγιτών  
  
Περί της Ισπανίας τώρα…. Στην χώρα αυτή υπάρχει μεγάλη εθνικιστική παράδοση, αλλά όχι ισχυρό εθνικιστικό κόμμα. Στις τελευταίες εκλογές, το VOX, το οποίο είναι διάσπαση του ψοφοδεξιού Λαϊκού κόμματος, διπλασίασε τις δυνάμεις του, ξεπερνώντας το 10%. Και μπορεί να μην είναι εθνικιστικό κόμμα και συνέχεια της Φάλαγγας, αλλά αυτοί που το ψήφισαν είναι φαλαγγίτες, άρα υπάρχει το υπόβαθρο για την ανάπτυξη ενός πραγματικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Επιπλέον, στην χώρα αυτή υπάρχει και αυτονομιστικό κίνημα, και στην Καταλονία και στην χώρα των Βάσκων, που μπορεί κάποια στιγμή να καταστεί ανεξέλεγκτο και να οδηγήσει σε διάλυση του υφιστάμενου κράτους, στρέφοντας τον κόσμο προς τους φαλαγγίτες. Ιδού, λοιπόν, ο κίνδυνος για το παγκόσμιο σύστημα από την λαθρομετανάστευση στην Ισπανία: να εμφανιστεί ξαφνικά ένα εθνικιστικό κόμμα με διψήφια ποσοστά και να χαλάσει την πολιτική «πιάτσα»! Γι’ αυτό, οι παγκόσμιοι τύραννοι έχουν αποκλείσει και την Ισπανία ως “πύλη εισόδου” λαθρομεταναστών! 

Με την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, πέρασε ο «ακροδεξιός» κίνδυνος στην Ελλάδα!

Αντίθετα, στην Ελλάδα ο κίνδυνος της Χρυσής Αυγής πέρασε, έστω και προσωρινά! Όταν ήταν ισχυρή η Χρυσή Αυγή, και οι διεθνείς αφέντες δεν τολμούσαν να χρησιμοποιείται η Ελλάδα ως μοναδική “πύλη εισόδου” στην Ευρώπη, και  οι κυβερνήσεις επικαλούντο στ’ αφεντικά τους τον κίνδυνο ανόδου της, κι αυτά κατεύθυναν σε διάφορες χώρες την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα. Κι όσο οι Κούληδες καυχώνται πως η Χρυσή Αυγή… διαλύθηκε και τέρμα, τόσο τα μεγάλα αφεντικά θα γιομίζουν την Ελλάδα με «προσφυγάκια»! Φυσικά, κανείς δεν υπολογίζει το ασκέρι του Βελόπουλου, καθώς ο… παντοπωλητής είναι απολύτως ελεγχόμενος κι έχει τηλε-κόμμα, κι όχι κόμμα με τοπικές οργανώσεις, μέλη, στελέχη, κ.τ.λ. Κι αν ποτέ αποτολμήσει να «κάνει παιχνίδι» εκτός των ορίων που του έχουν θέσει (που δε θα το κάνει!), έχουν τον τρόπο να τον συμμορφώσουν την ίδια στιγμή, είτε χρησιμοποιώντας τα «πολλά ράμματα για τη γούνα του» που έχουν, είτε κόβοντάς του την πρόσβαση στα κανάλια! Καταλαβαίνετε τώρα πόσο χρήσιμη είναι για την Πατρίδα και τον Λαό μια ισχυρή Χρυσή Αυγή;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου