ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΑΡΧΗΓΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΑΡΧΗΓΕ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Άγιος Νικόλαος τιμάται σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 από την Εκκλησία μας. Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε τον 3ο αιώνα μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας, από γονείς ευσεβείς και πλουσίους και έδρασε την εποχή των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού, Μαξιμιανού και Μεγάλου Κωνσταντίνου. Σε νεαρή ηλικία έμεινε ορφανός και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. Αλλά ο Νικόλαος, εμπνεόμενος από φιλάνθρωπα συναισθήματα, διέθετε την περιουσία του για να ανακουφίζει άπορα, ορφανά, φτωχούς, χήρες, στενοχωρημένους οικογενειάρχες.

Ο Άγιος Νικόλαος τιμάται ιδιαίτερα σε όλο τον ελληνικό χώρο από τους ανθρώπους της θάλασσας. Είναι προστάτης των ναυτικών, του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού. Είναι ο πολιούχος Άγιος της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου, του Γαλαξειδίου, της Κοζάνης, του Πολύγυρου, της Σητείας και της Σύρου.

Οι Έλληνες Εθνικιστές αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχηθούμε υγεία, μακροημέρευση και δύναμη στον Αρχηγό του Κινήματος, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο που ως καλός καπετάνιος εδώ και δεκαετίες κρατά σταθερά το πηδάλιο απέναντι σε κάθε φορτούνα μέχρι την Νίκη! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΧΗΓΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου