ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ;


Στην πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής επικεντρώνουν τα μιλημένα ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου και αποφεύγουν να αναφερθούν στον μεγάλο χαμένο των εκλογών, που κινδυνεύει με ολοκληρωτική πολιτική εξαφάνιση. Δηλαδή, στο ΚΚΕ!

Το οποίο ΚΚΕ, εμφανίζει την συντριπτική ήττα του ως… νίκη, επειδή πέρασε την Χρυσή Αυγή για 0,44%!

Αλλά, ας εξηγηθώ…

Στις ευρωεκλογές του 2014, οι σταλινοτσολιάδες του ΚΚΕ είχαν αποσπάσει το 6,11% και 349.342 ψήφους. Σ’ αυτές τις ευρωεκλογές απέσπασαν το 5,34% και 299.553 ψήφους.

Αλλά και σε σύγκριση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (του Σεπτεμβρίου 2015) έχασαν οι μπολσεβίκοι, καθώς τότε είχαν λάβει ποσοστά 5,55%.

Πέραν των αριθμών, υπάρχει και η πολιτική συγκυρία, η οποία ποτέ δεν ήταν περισσότερο ευνοϊκή για το ΚΚΕ. 

Έτσι, με αριστερή κυβέρνηση στην εξουσία επί μια ολόκληρη 4ετία, με μνημόνια, φτώχεια, αμερικανοκρατία χωρίς προηγούμενο και με απώλειες 10% -περίπου ενός εκατομμυρίου ψηφοφόρων!- του πολιτικού της φορέα, το ΚΚΕ όχι μόνο δεν κέρδισε τίποτα, αλλά έχασε κιόλας! 

Επιπλέον, καταποντίστηκε στην κυριολεξία ο όμορος του ΚΚΕ πολιτικός φορέας των αριστεριστών Λαφαζανίστας (που είχε λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο 2,90 στις τελευταίες εκλογές…), χωρίς το ΚΚΕ να καταφέρει να του αποσπάσει έστω κι έναν ψηφοφόρο. 

Κι όλα αυτά, χωρίς να υπάρχει ενίσχυση άλλου ακροαριστερού κόμματος, τα οποία καταποντίστηκαν ομοίως.

Τέλος, ενδεικτική για το μέλλον του ΚΚΕ ήταν και οι προτιμήσεις των νέων ψηφοφόρων, ηλικίας 17-24, που ψήφισαν ΚΚΕ σε ποσοστό μόλις 3,5%.

Και βέβαια, είναι αναμενόμενη η απόκρυψη αυτών των στοιχείων από τους πρώην κνίτες των ΜΜΕ και η μετάθεση του προβλήματος στην Χρυσή Αυγή, αλλά αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι πατριώτες που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή και σ’ αυτές τις εκλογές πίστεψαν το παραμύθι της τεχνητής πόλωσης και ψήφισαν Νουδούλα «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας», αλλά και οι άλλοι που ψήφισαν έναν τσαρλατάνο ελλαδο-χριστέμπορα, αποκλειστικό κάτοχο των χειρόγραφων επιστολών του… Ιησού Χριστού!

Ας ελπίσουμε να καταλάβουν τι μεγάλο κακό προκάλεσαν στην εθνικιστική παράταξη και να επανορθώσουν στις 7 Ιουλίου!

Αντίοχος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου