ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

Όλα για όλα τα παίζουν Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ δύο μόλις μέρες προ της κάλπης για τις ευρωεκλογές, με τον πρωθυπουργό να δίνει μέσω συνεντεύξεώς του στην κρατική ΣΟΒΙΕΡΤ το στίγμα της επόμενης μέρας: «αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα. Αν αποδοκιμαστούν, όλα είναι ανοικτά»! Όπερ σημαίνει πως οι εθνικές εκλογές είναι προ των πυλών ακόμη και εντός του Ιουνίου.

Βεβαίως, κάθε άλλο παρά αιφνιδιάζει ο Τσίπρας με τις συγκεκριμένες δηλώσεις οι οποίες προεξοφλούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Είχαμε άλλωστε επισημάνει πως η παροχολογία του τελευταίου διμήνου ιδιαίτερα από πλευράς κυβερνήσεως είναι κατ’ εξοχήν προεκλογικού τύπου και οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα πως ο ΣΥΡΙΖΑ εναποθέτει τις ελπίδες εκλογικής του νίκης σε εκβιαστικά διλήμματα όπως αυτά που έθεσε ο ίδιος ο Τσίπρας στη συνέντευξή του.

Ασφαλώς και τα διλήμματα αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα για την ελληνική πολιτική ζωή, όπως θα σπεύσουν να ισχυριστούν οι νεοδημοκράτες. Ίδιου τύπου διλήμματα τέθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα από τους Σαμαρά και Βενιζέλο το 2015 με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης του εκλογικού σώματος, έχοντας πάντοτε ως πρότυπο το περίφημο «Καραμανλής ή τανκς» στις απαρχές της μεταπολίτευσης.

Εν πάσει περιπτώσει, Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν μεθόδους που έχουν ακολουθηθεί στο παρελθόν και κακά τα ψέμματα, έχουν αποδώσει ολοκληρωτικά ή έστω εν μέρει. Οι κυβερνητικές παροχές που ψηφίστηκαν από την βουλή κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτέλεσαν το τυράκι το οποίο έπρεπε να τσιμπήσει ο μέσος ψηφοφόρος για να οδηγηθεί στην φάκα των εκλογών, όπου φάκα η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του.


Άλλωστε η αριστερά δεν είχε κάτι άλλο να επιδείξει ως επίτευγμα της τετράχρονης εξουσίας της πλην των συγκεκριμένων προεκλογικών δώρων προς όσους αφελείς.


Το ισχυρό ατού της εξόδου από τα Μνημόνια έχει εξαρχής καεί, ενώ η υπογραφή και υπερψήφιση της αντεθνικής και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το ήδη αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ κλίμα. Ήταν συνεπώς προφανές πως ο Τσίπρας και το επιτελείο του οδηγούνταν εκ των πραγμάτων προς την τακτική του όλα ή τίποτα το οποίο αποδίδεται πολιτικά με τον διατυπωθέντα από τα χείλη του πρωθυπουργού ωμό εκβιασμό: «νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ή προκήρυξη εθνικών εκλογών».

Την διαμορφωμένη πορεία των εξελίξεων υποβοήθησε σαφώς και η τραγική ανεπάρκεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία επί της ουσίας κάνει ότι περνά από το χέρι της για να διασώσει πολιτικά τον Τσίπρα και το κόμμα του. 

Τσίπρας και Μητσοτάκης, Μητσοτάκης και Τσίπρας θα μπορούσαν κάλλιστα να καλύψουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της γνωστής ταινίας «ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος», με το εκλογικό σώμα να βομβαρδίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να επιλέξει τον έναν από τους δύο ως τον άνθρωπο που θα κρατήσει το τιμόνι της δύσμοιρης χώρας για τα επόμενα εξόχως κρίσιμα έτη.

Απέναντι στους ηλίθιους και πανηλίθιους της πολιτικής ζωής του τόπου που συνειδητά φτωχοποιούν τους συμπατριώτες μας εξυπηρετώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ξένων,


απέναντι στους εθνομηδενιστές της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς που μισούν την Πατρίδα μας και κάνουν ότι μπορούν για να την βλάψουν,


απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα οικονομικό και μιντιακό που τους επιβάλλει εμμέσως πλην σαφώς στο εκλογικό σώμα


βρίσκεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.


Και η Ελλάς της ξεχωριστής και ιδιαίτερης εθνικής ταυτότητας, των Παραδόσεων, της ενδόξου Ιστορίας και του μεγίστου των Πολιτισμών, η Ελλάς των μη προνομιούχων, της Τιμής και της Αξιοπρέπειας εγείρεται σήμερα και διεκδικεί τα δίκαιά της μέσα από τη Χρυσή Αυγή!


Μια Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων πρέπει από Δευτέρα να ξημερώσει και θα ξημερώσει γιατί το σκοτάδι το έφεραν οι εχθροί του Λαού μας αλλά η Αυγή που έρχεται θα είναι Δική μας!


Ευάγγελος Καρακώστας,
βουλευτής Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου