ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Εθνικιστικός σεισμός στην Τ.Ο. Αθηνών: Ενωμένη η Χρυσή Αυγή μέχρι την Νίκη! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Εκατοντάδες Συναγωνιστές κατέκλυσαν σήμερα τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης, όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με κεντρικό ομιλητή τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.
Η προσέλευση των Συναγωνιστών ήταν τόσο μεγάλη που τελικά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον δρόμο, αφού τα Γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών απεδείχθησαν μικρά για να χωρέσουν τους εκατοντάδες φίλους της Χρυσής Αυγής.
Όλοι οι συγκεντρωμένοι έστειλαν ισχυρό μήνυμα στο ανθελληνικό καθεστώς πως η ενότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι αδιαμφισβήτητη και θα συνεχίζουμε ενωμένοι μέχρι τέλους για την Νίκη.
Πρώτος μίλησε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος τόνισε ότι οι επιθέσεις από κάθε πλευρά του πολιτικού φάσματος μας κάνουν πιο δυνατούς.
Ο Συναγωνιστής Γιώργος Γερμενής επισήμανε ότι είμαστε όλοι εδώ για την Σημαία και τον Αρχηγό μας και ότι όσοι δεν αντέχουν και αποχωρούν, οφείλουν να παραδώσουν την έδρα στο κόμμα.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, τονίζοντας πως όλοι οι εκλεγμένοι Συναγωνιστές προσφέρουν στο κόμμα και μόνοι μας - όπως πάντα - κρατάμε τον Αγώνα για την Ελλάδα από την στιγμή που έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση. Σημείωσε επίσης πως δεν μας πτοούν τα συστημικά αναχώματα που νομίζουν πως θα μας σταματήσουν, καθώς στο τέλος θα είμαστε οι νικητές!
Ο Συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε χαμηλού ηθικού περιεχομένου την κίνηση του ευρωβουλευτή Συναδινού και κάλεσε άπαντες να αναρωτηθούν τις ωφελείται.
Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος δήλωσε πως είναι ύψιστη η Τιμή που του έκανε ο Αρχηγός να αγωνιστεί μέσω της Χρυσής Αυγής για τα Εθνικά Ιδεώδη και διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσουμε ενωμένοι μέχρι την τελική νίκη!
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός τόνισε πως αυτοί που προτίμησαν τα λεφτά και την καλή ζωή, δεν έχουν θέση στην Χρυσή Αυγή και δήλωσε ότι είναι ντροπή σε όποιον κάνει προεκλογικό αγώνα και δεν αγωνίζεται για Ελλάδα και Ορθοδοξία.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως εμείς καλλιεργήσαμε το σπόρο του Εθνικισμού και έρχονται τώρα κάποιοι με φτηνές δικαιολογίες να μας κουνούν το δάχτυλο. Μοναδικός φάρος Αντίστασης για την Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε πως κάθε δυσκολία χαλυβδώνει την Πίστη μας και συνεχίζουμε εμπρός, πάντα εμπρός!
Τέλος, καταχειροκροτούμενος πήρε τον λόγο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος που δήλωσε ότι αποχώρησε ένας "στρατηγός της ειρήνης" και αναρωτήθηκε τι έκανε ο Συναδινός το 2010, όταν ο Τζέφρυ Παπανδρέου παραχωρούσε εθνική κυριαρχία στο ΔΝΤ. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας και δεν έχουν καμιά θέση σε αυτήν οι καιροσκόποι.
Ανέφερε μάλιστα αρκετά παραδείγματα όπου με φτηνές και γελοίες δικαιολογίες ο Συναδινός απέφευγε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στο κόμμα, γεγονός που αποδεικνύει τι είναι σημαντικότερο για αυτόν: Ο Εθνικός Αγώνας ή οι οικονομικές απολαβές;
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως οι βρώμικες μεθοδεύσεις δεν μας φοβίζουν, θα γίνουμε περισσότεροι και θα είμαστε στη πρώτη γραμμή του Αγώνα. Η Χρυσή Αυγή έρχεται, γιατί είναι η ελπίδα του Ελληνικού Λαού!
Αντιστεκόμαστε στην κόκκινη πανούκλα: Είμαστε οι πρώτοι και μοναδικοί που ανέμισαν τις Γαλανόλευκες στους δρόμους και φώναξαν "αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει"!
Ήρθαν φυλακίσεις και οι δολοφονίες των Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου και ένα παλληκάρι φώναζε αιμορραγώντας μέσα στο ασθενοφόρο: Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Όμως δεν λυγίσαμε και συνεχίσουμε μέχρι την Νίκη!
Η ώρα μας έρχεται και δεν μας σταματά κανείς εθνομηδενιστής και κανένας ρίψασπις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου