ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ & ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ,ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΙ....... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.


Δεν θα μπορούσε βεβαίως να γίνει αλλιώς, καθότι αυτοί που συγκυβερνούν σήμερα την Ελλάδα είναι οι πιο ξεδιάντροποι ΗΠΑνθρωποι που βρέθηκαν σε κυβέρνηση της Ελλάδος από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα.


Το υπουργείο Εξωτερικών, λοιπόν, αφού κάνει διάφορα ευχολόγια για «εξεύρεση πολιτικής και βιώσιμης λύσης στη Συρία», δικαιολογεί και στηρίζει απολύτως τις γκανγκστερικές επιθέσεις των ιμπεριαλιστών, υιοθετώντας το παραμύθι περί «χημικών όπλων», που χρησιμοποιούν -ως πρόσχημα- οι παγκόσμιοι τύραννοι: 

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη χρήση χημικών όπλων και στηρίζει τις προσπάθειες για την εξάλειψή τους. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να διερευνήσει διεξοδικά κάθε σχετικό περιστατικό και οι δράστες θα πρέπει να λογοδοτήσουν…».

Και βέβαια, εδώ δεν πρόκειται για πρωτοβουλία μόνον του –κομμουνιστή- Κοτζιά, αλλά για επίσημη θέση της συγκυβέρνησης των ΗΠΑνθρώπων!

Νίκη στην λαϊκή εθνικιστική Συρία 
Θάνατος στον ιμπεριαλισμό!

Αντίοχος

ΙΔΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

Από προχθές, που πραγματοποιήθηκε η 18η Ελληνοαμερικανική Επιτροπή Υψηλού Επιπέδου (HLCC), σας ενημερώσαμε ότι το «κυρίως πιάτο» ήταν η αμερικανο-νατοϊκή γκανγκστερική επιδρομή στην Συρία, μέσω της βάσης της Σούδας. Και βέβαια, ο παρών Καμμένος (με την άδεια του απόντος Τσίπρα…), έδωσε την –τυπική- άδεια στους γκάνγκστερς να χτυπήσουν από το ελληνικό έδαφος.
Όπως και έκαναν!

Για να μη λέμε λόγια, ιδού πως περιγράφει (υπερηφάνως!) γνωστό διαδικτυακό όργανο της καμμενοπαπαγαλίας τον ρόλο της βάσης της Σούδας στο άνανδρο χτύπημα – που εκθέτει την Ελλάδα σε κίνδυνο αντιποίνων:

«Επίθεση στη Συρία: Ο κομβικός ρόλος της βάσης της Σούδας στο πυραυλικό χτύπημα
Από την πρώτη στιγμή και ενώ η άμμος στη κλεψύδρα για ένα χτύπημα στη Συρία άδειαζε, θεωρείτο κομβικός ο ρόλος της Σούδας στην επιχείρηση που θα πραγματοποιούσαν οι συμμαχικές δυνάμεις.
Για το πυραυλικό χτύπημα σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, επιχείρησαν από την αεροπορική βάση της Σούδας δώδεκα αεροσκάφη. Εξ’ αυτών 6 αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού, τέσσερα ηλεκτρονικού πολέμου, τέσσερα ηλεκτρονικού πολέμου και δυο παρακολούθησης. Τα τάνκερ υποστήριξαν τα γαλλικά μαχητικά που έλαβαν μέρος στην πολεμική επιχείρηση».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου