ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η “ελπίδα” ήρθε και πάλι καλά που έβγαλε Ήλιο να λιαστεί!



Και άλλες καραβιές λαθρομεταναστών έφτασαν στο Λιμάνι του Πειραιά από τα νησιά, με τελικό προορισμό το κέντρο των Αθηνών. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τεράστιο και δεν πρόκειται να δοθεί λύση με το να τους παραχωρήσει η Πολιτεία τα κτίρια της. Πολλαπλασιάζεται δε το πρόβλημα από τις πολιτικές υποτέλειας των προηγούμενων κυβερνήσεως και της σημερινής επί αυτού του ζητήματος.

Επιπλέον της προφανούς εικόνας, που αποτελεί από μόνη της πρόκληση για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους των αστικών κέντρων της χώρας, ακούσαμε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ότι οι αποβιβασθέντες δεν ήθελαν κάμερες και το αρνούντουσαν να μιλήσουν στην κάμερα, επαναλαμβάνοντας μόνο την λέξη «Συρία».

Αυτό, βεβαίως, δείχνει ότι η κυβέρνηση προέβη στο μεσοδιάστημα μέχρι τον Πειραιά σε μεθοδευμένη διδασκαλία, ώστε να ξέρουν τι θα πουν στις κάμερες. Αυτό εντάσσεται, βεβαίως, σε αυτό που έλεγε η Χριστοδουλοπούλου ότι: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».

Αυτό από μόνο του θα ήταν θεμιτό, προκειμένου να εξασφαλιστούν κονδύλια για την αντιμετώπιση του φαινομένου, όμως η κυβέρνηση δεν δείχνει καμία διάθεση να τους διώξει. Αντιθέτως, όπως έπρατταν χρόνια τώρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θέλουν να τους κρατήσουν εδώ, ώστε να συνεχίζουν να εισπράττουν κονδύλια, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, που υφίσταται την υποβάθμιση όλης τους της ζωής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου