ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ηθική και πολιτική η νίκη της Χρυσής Αυγής


Η Νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις 25 Ιανουαρίου αποκτά τεράστια πολιτική και ηθική διάσταση. Η πολιτική πτυχή αυτής της τεράστιας νίκης αφορά το γεγονός ότι επετεύχθη ο κεντρικός πολιτικός στόχος, η κατάκτηση δηλαδή της Τρίτης Θέσης. Η ηθική πτυχή σχετίζεται με το γεγονός ότι το προπαγανδιστικό παραμύθι της «εγκληματικής οργάνωσης» κατέρρευσε και εκλογικά, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι την καθεστωτική ψευδολογία και τίμησε, για πολλοστή φορά, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις κάλπες. Τώρα, που οι εκλογές αποτελούν παρελθόν, αυτή η ηθική και πολιτική διάσταση μπορεί να αναλυθεί, μέχρι ενός σημείου, μέσα από το γραπτό αυτό κείμενο.
Ολόκληρη η προεκλογική περίοδος αποτέλεσε ένα όργιο ανελευθερίας και πλήρους φίμωσης της φωνής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Ελλάδος, όπως αποδείχθηκε περίτρανα τόσο στις ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου όσο και πριν από λίγες ημέρες, αντιμετωπίστηκε με τον πλέον απεχθή και αντιδεοντολογικό τρόπο από το σύνολο των ΜΜΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν σαν να μην υπήρχε για τα τσοντοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες, τα οποία αγνοούσαν εντελώς την κομματική έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, την ίδια στιγμή που εκτός από την συνεχή παρουσίαση των κοινοβουλευτικών κομμάτων είχαμε και την -σε προκλητικό βαθμό- παρουσίαση αποκομμάτων τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με μηδαμινή κοινωνική επιρροή και αντίστοιχη εκλογική δύναμη. Απίστευτη «αβάντα», επίσης, για τα μορφώματα του ΚΙΔΗΣΟ και της ΔΗΜΑΡ, τα οποία όμως καταποντίστηκαν (και αυτά) παρά την αστείρευτη διαφήμιση που τους παρείχαν.
Το καρτοτηλέφωνο αποτελούσε, κυριολεκτικά, την μόνη δυνατότητα την οποία είχαν οι έγκλειστοι Βουλευτές στην συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο. Και όλα αυτά τα αίσχη κάποιοι θρασύτατοι υποκριτές τα ονομάζουν «ομαλό προεκλογικό αγώνα», δίχως την παραμικρή αιδώ. Την ίδια στιγμή, βεβαίως, οι δημοσκοπικές εταιρείες είχαν ξεσαλώσει. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι μετρήσεις τους έδειχναν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 4ο-6ο (!) κόμμα, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Ακόμα και 3 ή 2 ημέρες πριν τις εκλογές υπήρξαν εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες έδειχναν είτε 6η (!) την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είτε να υπολείπεται κατά 2 (!) περίπου μονάδων από το Ποτάμι. Κανείς από τους υπεύθυνους αυτών των εταιρειών, με τις κατάπτυστες και παντελώς αναληθείς «μετρήσεις» τους, δεν είχε το σθένος να ζητήσει έστω μια συγνώμη (για παραίτηση, φυσικά, ούτε λόγος) για την αισχρή, ξεδιάντροπη και κίβδηλη παραχάραξη της πραγματικότητας. Προσπαθούσαν, με τον πλέον ύπουλο τρόπο, να σπείρουν την σύγχυση στον Ελληνικό Λαό και να τον αποπροσανατολίσουν από την αληθινή εκλογική απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο σκοπός τους προφανής: Να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στον κόσμο, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι η αναμφισβήτητη Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, μήπως και καταφέρουν να πείσουν ένα μέρος των ψηφοφόρων να πορευθούν προς κάποιον από τους γνωστούς συστημικούς πολιτικούς σχηματισμούς.
Τα αποτελέσματα, όμως, των εκλογών φρόντισαν όχι απλώς να διαψεύσουν τις φρούδες ελπίδες όλων των πτυχών του καθεστώτος, αλλά να τους γελοιοποιήσουν τελείως. Γιατί πραγματικά η Τρίτη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί τόσο μια απόδειξη του ισχυρού της χαρακτήρα όσο και το ότι η θέληση των ξεχωριστών Ανθρώπων και Φορέων είναι δυνατότερη από τα οποιαδήποτε τεχνητά εμπόδια των ποικίλων υπηρετών του κατεστημένου. Με την ηγεσία του Κινήματος έγκλειστη στα κελιά της Τιμής, με τις παρακρατικές δυνάμεις της άκρας αριστεράς να δρουν όχι απλώς ανενόχλητες αλλά συνοδοιπορούμενες από συγκεκριμένα μετερίζια της κυβερνητικής μηχανής, με τον πλήρη αποκλεισμό από κάθε τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, γραπτό και ηλεκτρονικό μέσο των βαρόνων στα μίντια, με την αναστολή της χρηματοδότησης να συνεχίζεται για 6 ολόκληρους μήνες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατόρθωσε να επιτύχει μια περίτρανη νίκη ηθικού και πολιτικού περιεχομένου, η οποία συνέτριψε όλα τα κακόβουλα σχέδια του ανθελληνικού συστήματος που φέρει πλέον τον ψευδεπίγραφο τίτλο του «συνταγματικού τόξου». Με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενο από το συνονθύλευμα του Καμμένου, με τη ΝΔ σε βαθιά κρίση με μη αναστρέψιμο χαρακτήρα και με μια σειρά συμπληρωμάτων της συστημικής σκακιέρας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πλέον τον ουσιαστικό ρόλο της Εθνικής και Κοινωνικής αντιπολίτευσης. Ακόμη κι αν από κοινού οι φορείς και τα πρόσωπα του ανθελληνικού καθεστώτος επιδιώξουν να πετσοκόψουν ό,τι μπορούν από τα θεσμικά δικαιώματα που δικαιούται το Τρίτο Κόμμα του Κοινοβουλίου, εν τούτοις τίποτα το ουσιαστικό δεν μπορούν να κάνουν σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αφού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα άντεξε στο άτιμο, ανελέητο και ασταμάτητο σφυροκόπημα της κυβέρνησης Σαμαρά, είναι ήδη δοκιμασμένη η αντοχή του και δεν πτοείται από τις οποιεσδήποτε νέες προκλήσεις, απ’ όπου κι αν προέλθουν.
Η νικηφόρα εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των όσων έχει επιτύχει σήμερα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Στον πολιτικό πόλεμο που διεξάγεται, οι μάχες τις οποίες στο μέλλον θα δώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την αντίστοιχη πολιτική απελευθέρωση της Χώρας, θα είναι αρκετές. Ας ετοιμαστούμε, προκειμένου να τις κερδίσουμε όλες! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου