ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει! «ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»



Αίσθηση προκάλεσε στο εξωτερικό η νίκη της Χρυσής Αυγής επί ενός ολόκληρου καθεστώτος. Σχετικό δημοσίευμα είχε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press με τίτλο που λέει ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.

Το δημοσίευμα του ξένου πρακτορείου αναφέρεται στην πολεμική που δέχτηκε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όλον αυτόν τον καιρό με φυλακίσεις, διώξεις και πλήρη αποκλεισμό από τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να περιορίσει την Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενος ο αρθρογράφος στην μόνιμη επωδό του συστήματος ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι «ψήφος οργής» λέει την αλήθεια, γράφοντας «Δεν πρόκειται πλέον για μία οργισμένη ψήφο διαμαρτυρίας κατά των διεφθαρμένων πολιτικών. Είναι μία εδραιωμένη ψήφος και ένα σκληρό εκλογικό σώμα».

Η Χρυσή Αυγή όντως ήρθε για να μείνει και ας γνωρίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες απροσκύνητοι Έλληνες, που όχι μόνο ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, αλλά συνειδητοποιημένο βρίσκονται στο πλευρά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος.

Ήρθαμε για να μείνουμε και ας αρχίσουν να το συνειδητοποιούν!



Η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων που στάθηκαν στο πλευρό της αναδεικνύοντάς τη για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.


Η ψήφος των Ελλήνων υπέρ της Χρυσής Αυγής αποτελεί και μια ηχηρή απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται στην φυλακή εκλεγμένοι βουλευτές του ελληνικού λαού.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί αναντίρρητα μια σφοδρή καταγγελία του Μνημονίου, το οποίο ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει ολοκληρωτικά όπως έχει δεσμευτεί έναντι του Λαού.


Η Χρυσή Αυγή 
θα είναι στη Βουλή 
η Εθνική Αντιπολίτευση, 
η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός κρατούμενος 



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πέτυχε μια περήφανη νίκη απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, τις πολιτικές διώξεις, την φίμωση και την τρομοκρατία του συστήματος.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτοί είναι οι 17 βουλευτές που εκλέγει η Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια:

Α΄ Αθηνών: Μιχαλολιάκος Νικόλαος
Β΄ Αθηνών: Γερμενής Γεώργιος, Παναγιώταρος Ηλίας, Ζαρούλια Ελένη
Α΄ Πειραιώς: Κούζηλος Νικόλαος
Β΄ Πειραιώς: Λαγός Ιωάννης
Αττικής: Κασιδιάρης Ηλίας
Αιτωλοακαρνανίας: Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
Αργολίδος: Γαλέος Γεώργιος
Αχαΐας: Αρβανίτης Μιχαήλ
Ευβοίας: Μίχος Νίκος
Α΄ Θεσσαλονίκης: Γρέγος Αντώνιος
Β΄ Θεσσαλονίκης: Γραικός Φώτιος
Κιλκίς: Χατζησάββας Χρήστος
Λάρισας: Σβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα
Σερρών: Ματθαιόπουλος Αρτέμιος
Επικρατείας: Παππάς Χρήστος

Να σημειωθεί πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος πέρα από τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, αριθμεί επιπλέον μία έδρα, αφού η Κοινοβουλευτική Ομάδα από τους 16 αυξήθηκε στους 17 Συναγωνιστές βουλευτές. Συνεχίζεται ο απροσκύνητος Αγώνας της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου