ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξέχασαν ποτέ τους Ήρωες των Ιμίων.ΙΜΙΑ 1997: Η πρώτη επέτειος.Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων Εμείς διαθέτουμε ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ!


Αποσπάσματα από την πρώτη εκδήλωση για τα Ίμια


31 Ιανουαρίου 1996 - Το χρονικό της προδοσίας

00:00 Συγκαλείται σύσκεψη στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, φθάνει καθυστερημένα, επειδή παίρνει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή. Αυτό είναι και ενδεικτικό της σοβαρότητά του.

01:40 Στο ΓΕΕΘΑ καταφθάνουν πληροφορίες ότι τούρκοι κομάντος αποβιβάζονται στη Μικρή Ίμια.

04:30 Ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού απονηώνεται από τη φρεγάτα «Ναυαρίνο» για να επιβεβαιώσει την πληροφορία. Επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

04:50 Το πλήρωμα του ελικοπτέρου αναφέρει ότι εντόπισε περί τους 10 τούρκους κομάντος με τη σημαία τους. Δίνεται εντολή να επιστρέψει στη βάση του κι ενώ πετά μεταξύ των βραχονησίδων Πίτα και Καλόλιμνος  χάνεται από τα ραντάρ. Αργότερα θα ανασυρθούν νεκρά και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός. Σχετικά με τις αιτίες πτώσης του ελικοπτέρου έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις. 

Η επίσημη άποψη του ελληνικού κράτους- με ξεκάθαρη πρόθεση εθελοτυφλίας- ήταν ότι το σκάφος κατέπεσε λόγω κακοκαιρίας και απώλειας προσανατολισμού του πιλότου, το γνωστό βέρτιγκο. Μια άποψη που εξυπηρετούσε άψογα τους σκοπούς τους. Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε όμως είτε από το τουρκικό Ναυτικό είτε από τους τούρκους καταδρομείς που υπήρχαν πάνω στο νησί και το γεγονός αποκρύφτηκε, προκειμένου να λήξει η κρίση και να μην οδηγηθούμε σε γενικευμένη σύρραξη ή ακόμα και σε πόλεμο, κάτι που οι αστράτευτοι ριψάσπιδες πολιτικοί δεν άντεχαν ούτε σαν σκέψη.

06:00 Οι αμερικανοί διά του Υφυπουργού Εξωτερικών Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ επιβάλλουν και στις δύο πλευρές τη θέληση τους. «No ships, no troops, no flags» διαμηνύουν ή σε πιο κομψή διπλωματική γλώσσα να ισχύσει το status quo ante. Μέχρι το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου 1996 τα πλοία, οι στρατιώτες και οι σημαίες είχαν αποσυρθεί από τα Ίμια.Οι ελληνοτουρκικές μπίζνες και τα ζειμπέκικα ήταν πιο σημαντικά από την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια.

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν!

Λίγη ώρα μετά μια χούφτα Χρυσαυγίτες όρθωναν το ανάστημα τους, διαδηλώνοντας για αυτή την εθνική τραγωδία και κατέληξε σε μία εθνική προδοσία. Έναν χρόνο μετά πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, προκειμένου να τιμηθούν οι νεκροί Ήρωες, αλλά και να ανανεωθεί ο όρκος Τιμής των Εθνικιστών να συνεχίσουν τον Αγώνα για μία Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

Από εκείνη την νύχτα της 31ης Ιανουαρίου του 1997, οι Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώνονται προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς Ήρωες του Έθνους. Με μπροστάρη τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, οι Έλληνες Εθνικιστές επί 17 συναπτά χρόνια κάνουν το Εθνικό Καθήκον τους απέναντι στους Ήρωες, στις κορυφογραμμές του Έθνους μας, απέναντι σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την τιμημένη Ελληνική Πατρίδα.

Ο Αρχηγός μας και εκλεκτοί Συναγωνιστές μας φέτος είναι παρανόμως κρατούμενοι για τις Ιδέες τους. Πολιτικοί κρατούμενοι, αιχμάλωτοι ενός αντεθνικού καθεστώτος που παραπαίει, ενός αντεθνικού καθεστώτος σε πανικό. Οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι παρόντες στο Εθνικό Προσκλητήριο! Με μπροστάρη και πάλι τον Αρχηγό μας και μαζί με τους Εκλεκτούς Συναγωνιστές μας θα διαδηλώσουμε για την Πατρίδα μας και τους Ήρωες της, για άλλη μία φορά!

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 - Λεωφόρος Βασ. Σοφίας Ώρα 19:00 έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών, Μνημείο Ιμίων

Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων 
Εμείς διαθέτουμε ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ!

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου