ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Μεταφράστηκε στα γερμανικά το μυθιστόρημα Ντογιάκου από το Spiegel.


Μεταφράστηκε στα γερμανικά το μυθιστόρημα Ντογιάκου από το Spiegel
Από την ιστορία της λογοτεχνίας γνωρίζουμε ότι κάθε επιτυχημένη μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας μεταφράζεται και σε άλλες γλώσσες, προκειμένου να το απολαύσουν και άλλοι πέραν των ομιλούντων την γλώσσα του συγγραφέα. Έτσι εφόσον «μεταφράστηκε» από το Spiegel στα γερμανικά η παραμύθα του Ψαρρά, δεν θα μπορούσε να λείπει μία ανάλογη αναφορά στο μυθιστόρημα Ντογιάκου, που αποτελεί την φυσική συνέχειά της.
Έτσι μετά την χθεσινή δημοσίευση του Spiegel που αναμασούσε τις ανοησίες και τις ψευδολογίες Ψαρρά, έρχεται σήμερα μία νέα σχετική δημοσίευση, αναφορικά με την πρόταση Ντογιάκου, η οποία ευστόχως χαρακτηρίζεται ως «αστυνομικό θρίλερ» από τον αρθρογράφο, αφού όπως έχουμε πολλάκις αναλύσει πρόκειται για προϊόν νοσηρής φαντασίας. Σας παραθέτουμε και μία πρόταση για το εξώφυλλο:
Θα περίμενε κανείς ότι μία σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα ότι θα απαιτούσε μία – έστω και πρόχειρη – ανάγνωση του μυθιστορήματος Ντογιάκου, ώστε να δικαιολογηθεί ο τίτλος «ο ήλιος δύει για την Χρυσή Αυγή». Όμως η ανάγνωση του μυθιστορήματος θα αναδείκνυε στον συντάκτη τις προφανείς γελοιότητες, όπως ότι ο πωλητής αθλητικών ειδών ευθύνεται και συνιστά εγκληματική οργάνωση από κοινού με όποιον κατέχει έστω και ένα από τα είδη του. Ή το αμίμητο ότι μπορεί να γίνει κινητοποίηση μέσω μηνυμάτων, χωρίς την ύπαρξη μηνυμάτων. Ή το «οπλοστάσιο» που «σίγουρα υπάρχει» παρότι δεν βρέθηκε, αλλά «αποδεικνύεται» με φωτογραφίες από το google!
Όμως το Spiegel δεν είναι σοβαρό περιοδικό, αλλά μία ιδιότυπη μίξη φερέφωνων της Μέρκελ και ανθελλήνων, έτσι η ανάγνωση του πορίσματος δεν ενδεικνυόταν για την περίπτωση. Έτσι επιλέχτηκε μία άκριτη αναπαραγωγή διάφορων ανοησιών που «κοσμούν» τις εγχώριες φυλλάδες, σε συνδυασμό με αποκαλύψεις προερχόμενες απευθείας από τις παραινέσεις Μέρκελ – Σιωνιστών και Διεθνών τοκογλύφων προς την εγχώρια μνημονιακή επικυριαρχία, οι οποίες έχουν εξαιρετική σημασία.
Αντιγράφουμε, λοιπόν, δύο σχετικά αποσπάσματα που ξεχωρίζουν από τις συνήθεις ανοησίες και έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί δείχνουν το πολιτικό κίνητρο πίσω από τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και το σκοπούμενο που δεν είναι άλλο από το πολιτικό κέρδος της ΝΔ και την κατάπνιξη της φωνής του Ελληνικού Λαού μέσα στο Κοινοβούλιο.
«Κανείς δεν έπαιρνε στα σοβαρά την οργάνωση μέχρι το ξέσπασμα της κρίσης χρέους με τα μέτρα λιτότητας και την έκρηξη της ανεργίας. Τον Οκτώβριο του 2009 λάμβανε μόλις το 0.29% των ψήφων, ωστόσο τον Ιούνιο του 2012, το κόμμα εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο. Όμως, οι νεοναζί έγιναν ξαφνικά πολιτικοί και η Χρυσή Αυγή δρούσε για πολύ καιρό ανενόχλητη, γεγονός που οφείλεται και στους στενούς δεσμούς με τα σώματα ασφαλείας και τους πολιτικούς», γράφει το ρυπαρογράφημα, αποδεικνύοντας ότι η κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής ήταν το μόνο «έγκλημα» για το οποίο διώκονται οι Συναγωνιστές μας. Αν η κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής ήταν εφάμιλλη παρελθόντος δεκανικιών της ΝΔ, δεν θα συνέβαινε τίποτε, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ποινικός λόγος διώξεως.
«Ο εισαγγελέας ελπίζει τώρα να θέσει το κόμμα εκτός νόμου»καταλήγει το κατάπτυστο δημοσίευμα, αγνοώντας προφανώς ότι στην Ελλάδα ουδείς έχει – και ορθώς – το δικαίωμα να θέσει ένα κόμμα εκτός νόμουΤο ζήτημα μπορεί ευκόλως να επανέλθει στην επικαιρότητα, αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς, επιλέξει να ρίξει τον μανδύα δημοκρατικότητας που μεταμφιέζει το χουντικό καθεστώς του και να εγκαθιδρύσει και τύποις την φιλελεύθερη δικτατορία που οραματίζεται. Έως τότε, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να δυναμώνει και να αυξάνει τα ποσοστά της παρά τις διώξεις, παρά τις δολοφονίες, παρά την λάσπη και την τρομοκρατία! Γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Δύο τελευταίες παραινέσεις:
  1. Όσον αφορά το «πόρισμα» Ντογιάκου - Βιβλιοδέτηση και διάθεση στον ελληνικό λαό, για να γελάσει το χειλάκι του!
  2. Για την περιβόητη και πολυαναμενόμενη δίκη: ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου