ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Είναι «εθνικόφρονες» του διαδικτύου! Και «στρατόκαυλοι»! Κάνουν και «κριτική» στην κυβέρνηση για τα «λάθη» της! Πάντα από «δεξιά»! Και απαιτούν… γενική επιστράτευση, για να πάρουμε την Πόλη, τη Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, σκληρή γραμμή κατά της εγκληματικότητας, πάταξη της αριστεράς τρομοκρατίας και άλλα τέτοια! 

Εδώ και πολλές μέρες, έχει στηθεί από σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο μια πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία παρέμβαση στη δικαιοσύνη, για να ανακηρύξει την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» και να κλείσει στη φυλακή τον Αρχηγό της – γιατί αυτός είναι το πρόβλημα.

Μάλιστα, σήμερα είχαμε και το αποκορύφωμα, με σύσσωμη τη βουλή να «δικάζει» και να «καταδικάζει» την Χρυσή Αυγή!

Ψάξτε στις ιστοσελίδες των «εθνικοφρόνων», «στρατόκαυλων», «λαθρομεταναστευτοφάγων», κ.τ.λ. Δεν παραθέτουν καν την είδηση! Ούτε «στα ψιλά»! Ως μη γενόμενον!

Διότι, ξέρουν πολύ καλά, πως θα προκαλέσει την συμπάθεια των αναγνωστών τους για την Χρυσή Αυγή, ενώ χρυσοπληρώνονται μόνο και μόνο για να το αποτρέψουν αυτό και να χειραγωγήσουν τους Έλληνες πατριώτες, είτε στο μεγάλο «μαντρί» της ΝΔ (παρά τα… «λάθη» της – «λάθη», όχι προδοσίες), είτε στο «ακροδεξιό» παραμάγαζο του ελλαδο-χριστέμπορα Βελόπουλου!

Έλληνες πατριώτες, φτύστε τους ψευτοπατριώτες! Δύο δρόμοι υπάρχουν πλέον: ή με την Χρυσή Αυγή ή με τους κλέφτες και τους προδότες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου