ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Όταν τούρκοι ανακαλύπτουν ότι είναι… Έλληνες!


Στον ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων υπάρχει παντού Ελληνικό αίμα. 

Αμερικανική εταιρεία μάλιστα, η οποία ευρίσκει την καταγωγή βάσει του DNA, ταυτίζει τους Έλληνες με τους Νότιους Ιταλούς και τους θεωρεί την ίδια και την αυτή εθνική ομάδα. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι ποσοστά πολύ μεγαλύτερα του 50% με Ελληνικό αίμα, έχουν όλες οι χώρες, που συνορεύουν βόρεια με την Πατρίδα μας, ενώ η Ιταλία έχει σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας 57% Ελληνικό αίμα! 

Επίσης, μεγάλο ποσοστό Ελληνικού αίματος υπάρχει και στην Τουρκία, κυρίως στην Δυτική, που οφείλεται στους βίαιους εξισλαμισμούς και βεβαίως στα δεκάδες ίσως εκατομμύρια των κρυπτοχριστιανών.
  
Τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κανείς την καταγωγή του, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Μάλιστα είναι της μόδας εκείνοι που τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο. 

Οι Τούρκοι, οι οποίοι κάνουν το τεστ πολλές φορές ανακαλύπτουν ότι είναι… Έλληνες! Οι έρευνες DNA έχουν αποδείξει ότι οι σημερινοί Τούρκοι στην πλειονότητά τους είναι Ελληνικής, αρμενικής και ιρανικής καταγωγής. 

Αυτό φαίνεται και από τα πρόσωπά τους. Στην πλειονότητά τους έχουν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά η μικρασιατικά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ AIMOSBLOGΚαι κάπως έτσι καταρρίπτεται ακόμα ένας μύθος, αυτός του δήθεν εκτουρκισμού και εξισλαμισμού των Ελλήνων λόγω της οθωμανικής κατοχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ AIMOSBLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου