ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Σε έξαρση η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών

Ανθελληνική πολιτική η Νέα Δημοκρατία


Πληθαίνουν τα κρούσματα εγκληματικότητας που προκαλούν οι χιλιάδες αφρικανοί και ασιάτες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην Πατρίδα μας και αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος η θέληση Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα

Τις πρωινές ώρες της 19ης Οκτωβρίου ένας μαροκινός λαθρομετανάστης μαχαίρωσε ένα οδηγό ταξί όταν εκείνος αρνήθηκε να του δώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Αναμενόμενα σε όλα τα συστημικά δελτία ειδήσεων δεν τονίζεται η ιδιότητα του παραπάνω κακοποιού ως λαθρομετανάστη από το μη-εμπόλεμο Μαρόκο της μακρινής Αφρικής.


Δυστυχώς η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών οξύνεται όλο και περισσότερο με οδυνηρά αποτελέσματα για τους Έλληνες αλλά και ιδιαίτερα για τις Ελληνίδες. Αναλυτικά πριν από λίγες μέρες, στις 12 Οκτωβρίου, ένας πακιστανός προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες στην περιοχή της Λάμπης, στην Κω.

Είναι γεγονός ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα είναι η συνέχεια της ανθελληνικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων, της άκρατης λαθρομετανάστευσης και του μαζικού λαθρεποικισμού του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μοναδική διέξοδος στην μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού παραμένει η εφαρμογή του σχετικού νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής: 
  1. Κλείσιμο συνόρων
  2. Βαρύτατες ποινές για δουλεμπόρους
  3. Άμεση επιστροφή ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών στην χώρα εισβολής, στην Τουρκία!



Συντονισμένη διαδικτυακή επίθεση 
κατά της ιστοσελίδας 
της Χρυσής Αυγής


Από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου διεξάγεται για πολλοστή φορά μια συντονισμένη διαδικτυακή επίθεση κατά της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής.


Οι εν λόγω κυβερνοεπιθέσεις προέρχονται σχεδόν από όλη την υφήλιο, ενδεικτικό του μεγέθους και της έντασης της επίθεσης.

Είναι προφανές πως το σύστημα ενοχλείται σφόδρα από την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης, την αδάμαστη φωνή της Χρυσής Αυγής που δήθεν έχει δύσει.

Η διαδικτυακή επίθεση αντιμετωπίζεται και σύντομα το http://www.xrisiavgi.com θα επανέλθει πλήρως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου