ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η 7Η ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Η 7η Ιουλίου 2019, σίγουρα θα καταγραφεί από τον ιστορικό του μέλλοντος ως μαύρη ημέρα του σύγχρονου ελληνισμού!

Κατ’ αρχάς, επέστρεψε δριμύτερος ο διπολισμός, με ποσοστά που πλησιάζουν τις «παλιές καλές εποχές» της προμνημονιακής «ξεγνοιασιάς».

Κατά δεύτερον, ισχυροποιήθηκε και φιγουράρει πλέον στην τρίτη θέση το κατεξοχήν κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου των Μνημονίων.

Κατά τρίτον, το κόλπο του συστήματος με τα κόμματα «μιας χρήσης» έπιασε και πάλι, κι έτσι μετά από το ξέφτισμα του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων, το σύστημα φύτεψε στη θέση τους δύο καινούργια «φρούτα», το ΜέΡΑ 25 (πιο γνωστό ως κόμμα Βαρουφάκη) και την Ελληνική Λύση (πιο γνωστή ως κόμμα Βελόπουλου).

Μάλιστα, ενώ τις προηγούμενες φορές το σύστημα φύτευε σχετικά «άφθαρτους» ως αρχηγούς των κομμάτων «μιας χρήσης», αυτή τη φορά κατάφερε να φυτέψει δύο δοκιμασμένα και φθαρμένα πρόσωπα, που έχουν σαφείς ευθύνες για το κατάντημα του τόπου, ο μεν πρώτος φέρνοντας το 3ο Μνημόνιο, ο δε δεύτερος υπερψηφίζοντας το 1ο Μνημόνιο και στηρίζοντας την μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου.

Εκτός βουλής, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή, μετά από εφτά χρόνια αγωνιστικής παρουσίας, με πρωτοφανείς στα μεταπολιτευτικά χρονικά διώξεις, φυλακίσεις του Αρχηγού του Κινήματος και των ηγετικών του στελεχών, πολύχρονη δικαστική ομηρία, μαζικές συκοφαντικές εκστρατείες («χρυσαυγειάδες»), απόλυτη εχθρότητα από τους παγκόσμιους δυνάστες, στημένα κόμματα – αναχώματα, στημένες δημοσκοπήσεις, παράνομο αποκλεισμό από την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, αφόρητες πιέσεις και ωμούς εκβιασμούς σε ψηφοφόρους –που στις τελευταίες εκλογές κορυφώθηκαν!-, την άγρια τρομοκρατία από το μαρξιστικό παρακράτος, με αποκορύφωμα τις δολοφονίες του Γιώργου και του Μάνου και άλλα πολλά.

Εάν οποιοδήποτε άλλο κόμμα από τα υπάρχοντα είχε δεχθεί τέτοιον λυσσαλέο πόλεμο, θα είχε καταρρεύσει από την πρώτη στιγμή! Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού πάλεψε με τα θηρία και κατάφερε να πετύχει περιφανείς νίκες επί επτά συναπτά έτη! Πρόκειται για έναν ΑΘΛΟ, που όμοιό του δεν βρίσκουμε στην κοινοβουλευτική ιστορία αυτού του τόπου.

Και σιγουρότατα, ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από την βουλή ήταν προϊόν ΚΛΟΠΗΣ! Τα οριακά ποσοστά μας πείθουν ότι επενέβησαν ανθρώπινα χέρια ή μηχανήματα (της Singular Logic, η οποία είναι γνωστό σε ποιους ανήκει…), για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα προς τα κάτω. Ίσα-ίσα, το επιβεβαιώνουν! Το επιβεβαιώνουν και τα exit polls, τα οποία –για τρίτη συνεχόμενη φορά!- έπεσαν έξω εις ότι αφορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τα οποία αρχικά εμφανίζονταν υψηλότερα, αλλά περιέργως μετά έπεφταν στο κατώτερο επίπεδο! Τυχαίο; Δε νομίζω!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ έπρεπε να είναι μέσα σ’ αυτή τη βουλή η Χρυσή Αυγή! 

Έρχονται μεγάλα δεινά για τον Ελληνισμό, κι έπρεπε οπωσδήποτε να λείπει από τη βουλή η ΜΟΝΗ φωνή εθνικής αντίστασης! Όχι μόνον γιατί θα ξεφώνιζε τους πωρωμένους προδότες, αλλά και για να μην καρπωθεί ως κοινοβουλευτικό κόμμα την φθορά του Μητσοτάκη από τα εγκλήματα που σκαρώνει κατά του έθνους και του λαού! Γι’ αυτό άλλωστε, πρώτος στόχος του νικητή των εκλογών ήταν αυτό ακριβώς: να μείνει έξω απ’ τη βουλή η Χρυσή Αυγή με κάθε δυνατό τρόπο!

Τι μέλλει γενέσθαι; 

Η Χρυσή Αυγή δεν έπεσε σαν κομήτης στην ελληνική πολιτική ζωή το 2012. Υπήρχε πολλά χρόνια πριν και σε πείσμα των παγκοσμίων τυράννων και των ντόπιων προδοτών δεν πρόκειται να προδώσει ΠΟΤΕ τους 166.000 Έλληνες και Ελληνίδες που έμειναν όρθιοι-ες και την εμπιστεύτηκαν. Όσες δυσκολίες κι αν υπάρξουν, θα συνεχίσει να υφίσταται, 

θα ανασυγκροτηθεί και θα’ ρθει η ημέρα 

που θα επιστρέψει και θα τρέμει η γη! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου