ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο ΤΡΑΜΠ, Η ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΛΑΧΑΝΑ

Ενώ, λοιπόν, ο παμπόνηρος Ομπάμα κούνησε το μικρό του δαχτυλάκι και… σαλάγησε προς την Αμέρικα και τον καπιταλισμό τους… hasta la Victoria siempre συντρόφους της Κούβας (με την προοπτική να επέλθει η πλήρης αμερικανοποίησή τους μόλις θα φύγει από την προεδρία ο Κάστρο…), ο Τραμπ –που όπως φαίνεται είναι πιο χαζός όχι μόνον από τον Μπους αλλά κι από τα… λάχανα- ανακοίνωσε την ακύρωση, με άμεση ισχύ, της συμφωνίας!

Έτσι, με ομιλία που εκφώνησε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, χαρακτήρισε «φρικτή» και «λανθασμένη» συμφωνία, διότι «δεν βοηθά τους Κουβανούς και κάνει πλουσιότερο το καθεστώς», ενώ ανακοίνωσε επαναφορά των γνωστών κυρώσεων, που συσπείρωναν τους Κουβανούς γύρω από το μαρξιστικό καθεστώς.

Είναι φανερό, ότι ο άνθρωπος αυτός, αφού συμβιβάστηκε εν ριπή οφθαλμού με το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο κι έγινε θλιβερή μαριονέτα του, ψάχνει τώρα για αδύναμους «εχθρούς», προκειμένου να δείχνει… δυνατός κι… επιβλητικός στα αμερικανάκια!

- Και να μην ξεχνάμε εδώ, πως κάποιοι άλλοι πριν απ’ αυτόν, είχαν εξαναγκάσει με την πολιτική τους τον τότε (1959) ελαφρώς αριστερίζοντα αλλά μη μαρξιστή Φιντέλ Κάστρο, να πέσει στην αγκαλιά της Σοβιετικής Ένωσης και να το γυρίσει στον μαρξισμό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου