ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αποθεωτική υποδοχή στον Αρχηγό και τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές Παππά και Λαγό - Φωτό, Βίντεο


Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες στα χέρια υποδέχτηκαν τους παρανόμως προφυλακισμένους Συναγωνιστές, τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά και τον βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό, οι οποίοι προσήλθαν στο Εφετείο για να "απολογηθούν" στις ανακρίτριες για ανύπαρκτα αδικήματα.


Κατά την άφιξη των Συναγωνιστών το σύνθημα "Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για ακόμη μια φορά" δονούσε την ατμόσφαιρα.


Η Χούντα Σαμαρά προφανώς τρομοκρατημένη από δυναμική διαμαρτυρία των Συναγωνιστών ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να διαλύσουν την συγκέντρωση με χημικά και επιθέσεις με γκλοπ.
Η Χούντα Σαμαρά δεν θα περάσει!

Η έξοδος των παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών από το Εφετείο - Ύμνος Χρυσής Αυγής 2 ΒΙΝΤΕΟ


Εκατοντάδες Έλληνες βρέθηκαν στο πλευρό των άδικα και παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών Νικόλαου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Παρά την προσπάθεια των πραιτοριανών της χούντας Σαμαρά να διαλύσουν την εκδήλωση συμπαράστασης με χημικά, άγριο ξύλο και γκλοπς οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν μέχρι την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Εφετείο και στην επιστροφή τους στα κελιά της Τιμής.
Η συγκέντρωση συμπαράστασης έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής. 

       Η Χούντα Σαμαρά δεν θα περάσει!



"Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται"


Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου