ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή

Το πιο πάνω σύνθημα, επίκαιρο όσο ποτέ κυριαρχεί απ’ άκρον εις άκρον της Πατρίδας. Μίας πατρίδας που προδομένη από τα μεταπολιτευτικά καθεστώτα, δυστυχώς με την συμβολή εκλογικά και μεγάλου τμήματος του Ελληνικού Λαού, καλείται να ανακάμψει.

Ανάκαμψη η οποία μπορεί να επέλθει, όπως και έχει γίνει συνειδητό εις σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος, μόνο με την ενδυνάμωση των συνδυασμών της Χ.Α. , εις όλες τις εκλογικές μάχες, γεγονός που θα εμπεριέχει ιδιαίτερο πολιτικό και κοινωνικό μήνυμα, μετά τις σπασμωδικές κινήσεις του πολιτικού κατεστημένου των τελευταίων μηνών.

Μήνυμα αφ’ ενός  καταδίκης του, αφ’ ετέρου διασφαλίσεως δια την επιτυχία του έργου των εκλεγμένων, αφού εκείνα που υπερισχύουν εις οποιανδήποτε μορφή Εκτελεστικής Εξουσίας είναι η ανιδιοτέλεια, η συνέπεια, η ικανότης, η αγωνιστική διάθεση, η ιδεολογική καθαρότητα και ο πατριωτισμός.

Άλλωστε έτσι θα υπάρξει και ηχηρή απάντηση εις την μαρξιστική και νέο-δημοκρατική τρομοκρατία, την οποία εβιώσαμε ακέραια, με σωρεία διώξεων ιδεολογικών, κοινωνικών και επαγγελματικών (φυλακίσεις, καταδίκες, έρευνα κατοίκων και συνεχής προσαγωγές ακόμη και εντός επαγγελματικών χωρών ) τόσο ο υποφαινόμενος, όπως και άλλοι και κυρίως ο άξιος καθοδηγητής Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αγωνιζόμενοι, επί σαράντα συναπτά έτη δια τον Εθνικισμόν.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Δημοσθένης Βασιλείου Πατριαρχέας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κεντρικού Τομέως




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου