ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» ΣΤΟ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»!















Μετά την προκλητικότατη δήλωση-παραδοχή του ογκόλιθου Πάγκαλου ”ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”, τώρα έχουμε το δεύτερο μέρος της σειράς, με τίτλο ”ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ”. 

Έτσι βλέπουμε ότι η στενή συνεργασία των κoινοβο(υ)λευτικών απο-κομμάτων και μορφωμάτων, από την δεξιά ως την άκρα αριστερά, συνεχίζεται σε ό,τι αφορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο ”Χρυσή Αυγή” και σε ό,τι αυτός πρεσβεύει.


Το ”ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ” αναφέρεται στην, από κοινού του ”συνταγματικού τόξου”, επίτευξη της ακύρωσης της γιορτής Νεολαίας του κινήματος μας στην ιστορική πόλη της Καλαμάτας. 

Στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησε η μεγάλη Επανάσταση του Γένους και που αποτελεί απόρθητο κάστρο του Εθνικισμού και κατ’ επέκτασιν της Χρυσής Αυγής. 

Χέρι-χέρι λοιπόν, αριστεροί και δεξιοί, κουμμούνια εσωτερικού και εξωτερικού, σοσια-ληστές και νεοφιλελεύθεροι, συνδικα-λησταράδες και εργατοπατέρες, αναρχο-άπλυτοι και βάνδαλοι, δημοσιο-κάφροι και μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβοι, πολέμησαν με όλο το σθένος και τα μέσα που διέθεταν την εκδήλωση μας προς τιμήν ενός εκ των τελευταίων ηγετών αυτού του τόπου, του Ιωάννη Μεταξά.

Γιατί όμως δεν επιθυμούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις; Ποιο θα ήταν το περιεχόμενο της συγκεκριμένης;

Αυτή η εκδήλωση, σκοπό είχε την ενημέρωση και την υπενθύμιση των γεγονότων της θητείας του Ι. Μεταξά ως πρωθυπουργού της πατρίδας μας μέχρι και τον θάνατο του. Για τα δύο ΟΧΙ που είπε (σε τραπεζίτες και κατακτητές) και για την δολοφονία του. Επίσης θα εμφανίζονταν ελληνικά συγκροτήματα που θα διασκέδαζαν τους επισκέπτες με ελληνική, λαϊκή και δημοτική μουσική. 

Τέλος θα υπήρχε χώρος με έκθεση φωτογραφιών της εποχής εκείνης και του πολέμου του ’40 αλλά και βιντεοπροβολές με το ίδιο θέμα.

Τώρα λοιπόν κατάλαβε και ο πιο αδαής γιατί απεχθάνονται, όπως ο διάολος το λιβάνι, τέτοιες εκδηλώσεις και τις ονομάζουν ”γιορτές μίσους”.

Γιατί έτσι ”ξεβρακώνονται” ιδεολογικά και γκρεμίζεται ο μύθος της ”αντιστασιακής” αριστεράς, του ”δημοκρατικού” χαρακτήρα της μεταπολίτευσης και της ”ναζιστικής- φασιστικής” Χρυσής Αυγής. 

Γιατί φοβούνται ότι ο ελληνικός λαός θα αφυπνισθεί και θα τους πετάξει στην θάλασσα όπως το ’40. Γιατί τρέμουν στην ιδέα της αποκάλυψης των εγκληματικών συμμαχιών τους την περίοδο εκείνη.

Αλλά περισσότερο πανικοβάλλονται με την σκέψη και μόνο της διαπίστωσης ότι:

ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ,
ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου